|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pod peko
22.3.2008 19:59:32   
Carovnica Mica
A ima katera ta lonec in kako je zadovoljna z njim?Odločam se za nakup pa ne vem-verjetno je boljs da gremo v gostilno in se tam najemouser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pod peko
22.3.2008 20:14:01   
naja17
Žal ga nimam, vendar če bi imela možnost ga kje uporabljat, bi si ga takoj nabavila... Hrana narejena pod peko, je nekaj najbolj okusnega... Je pa kar nekaj dela s tem, tako da je odvisno koliko se vam da... Morda je res lažje it v gostilno in se najest...

(odgovor članu Carovnica Mica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2008 7:11:13   
Balonchy
Če ga imaš kje uporabljat - si ga kupi!!!

Mi smo z njim noro zadovoljni...

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2008 7:48:04   
Hope2
Če imate hišo z vrtom, kjer lahko kurite ali če imate krušno peč ali zunanji kamin na drva, če imate kak vikend ali plac v naravi, kjer se lahko kuri, potem ga kupite, ker je to odlična zadeva. Lahko pečeš piščanca, svinjsko, jagnejčka, krompir in ostalo zelenjavo, hobotnico.... in je vse tako sočno, njami. 

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2008 9:04:52   
želva
Kot so že napisale, NJAMI!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2008 8:47:19   
Barbs
Ne razmišljaj, ti samo kupi. user posted image To je nekaj najboljšega, kar je človeštvo izumilo ( ok, mal pretiravam)user posted image
Res si moraš čas vzet, ampak, saj moraš tudi govejo juhco dat kuhat že zjutraj, če hočeš, da je dobra.
Mi pod peko pečemo vse živo; svinjino, jagnjetino, hobotnice.. nazadnje smo teletino. Pa zraven krompir v kosih. Teletino je mož dal v marinado ( čeprav ni potrebno, ker je itak mehka, bolj zaradi okusa) , pa smo lepo zložili, pa krompirček zraven... nato peko, ko je gotova,  postavimo kar na mizo, na leseno desko ( ponavadi pojemo v žur sobi v garaži, če je dovolj toplo pa seveda zunaj na vrtu) odkriješ pokrovko in njamiiiiiii. Boljšega mesa si ne znam predstavljat, krompir pa je tudi tako dober ( jaz ga trenutno ne jem, ker sem na dieuser posted image ), da mi posode skoraj ni treba pomivati.user posted image

Če rabiš kak recept al pa kake finte ( npr. "kako vem, kdaj je pečeno" ali pa "kaj paše skupaj v peko" ali "začimbe za peko") ... reci.... Bom moža odvezala s ketne in bo kaj napisaluser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2008 8:53:29   
Carovnica Mica
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Ne razmišljaj, ti samo kupi. user posted image To je nekaj najboljšega, kar je človeštvo izumilo ( ok, mal pretiravam)user posted image
Res si moraš čas vzet, ampak, saj moraš tudi govejo juhco dat kuhat že zjutraj, če hočeš, da je dobra.
Mi pod peko pečemo vse živo; svinjino, jagnjetino, hobotnice.. nazadnje smo teletino. Pa zraven krompir v kosih. Teletino je mož dal v marinado ( čeprav ni potrebno, ker je itak mehka, bolj zaradi okusa) , pa smo lepo zložili, pa krompirček zraven... nato peko, ko je gotova,  postavimo kar na mizo, na leseno desko ( ponavadi pojemo v žur sobi v garaži, če je dovolj toplo pa seveda zunaj na vrtu) odkriješ pokrovko in njamiiiiiii. Boljšega mesa si ne znam predstavljat, krompir pa je tudi tako dober ( jaz ga trenutno ne jem, ker sem na dieuser posted image ), da mi posode skoraj ni treba pomivati.user posted image

Če rabiš kak recept al pa kake finte ( npr. "kako vem, kdaj je pečeno" ali pa "kaj paše skupaj v peko" ali "začimbe za peko") ... reci.... Bom moža odvezala s ketne in bo kaj napisaluser posted image

se toplo priporočam za vse ideje in navodila za uporabo-ga bomo pa naročiči-kamin mamo,jemo tud radi,....Sej ga ni treba odvezat-samo bližje računalnika ga spustuser posted image  

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2008 13:38:34   
Pauline
A si ga že kupila ?
Bi prosila za kakšen info...jaz bi tudi to imela...please !!!!!

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2008 21:11:59   
ninataja
To je res tko tko tko njami njami user posted image
Fantova mami to pogosto naredi. Ona da mešano meso (teletina, govedina, svinjina), krompir, jabolka, korenje, paradižnik (svež in samo na pol prerezan), svežo baziliko, česen, čebulo... Začimbe res naredijo pravo peko.
Ima pa peki dveh velikosti - ena je tko za 4 ljudi, druga je pa ogromna - vsaj za 15 ljudi.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2008 21:13:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

To je nekaj najboljšega, kar je človeštvo izumilo ( ok, mal pretiravam)user posted image

Kar se hrane tiče res :).

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

kopanje bazen
Happy nosečka

Ali priporočate kopanje v bazenu nosečkam, ter kdaj?

sploh ne (63%)

da, celo nosečnost (22%)

prvo trimesečje ne (4%)

drugo (10%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!