Carovnica Mica -> RE: Pod peko (24.3.2008 8:53:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Ne razmišljaj, ti samo kupi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] To je nekaj najboljšega, kar je človeštvo izumilo ( ok, mal pretiravam)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Res si moraš čas vzet, ampak, saj moraš tudi govejo juhco dat kuhat že zjutraj, če hočeš, da je dobra. Mi pod peko pečemo vse živo; svinjino, jagnjetino, hobotnice.. nazadnje smo teletino. Pa zraven krompir v kosih. Teletino je mož dal v marinado ( čeprav ni potrebno, ker je itak mehka, bolj zaradi okusa) , pa smo lepo zložili, pa krompirček zraven... nato peko, ko je gotova, postavimo kar na mizo, na leseno desko ( ponavadi pojemo v žur sobi v garaži, če je dovolj toplo pa seveda zunaj na vrtu) odkriješ pokrovko in njamiiiiiii. Boljšega mesa si ne znam predstavljat, krompir pa je tudi tako dober ( jaz ga trenutno ne jem, ker sem na die[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ), da mi posode skoraj ni treba pomivati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Če rabiš kak recept al pa kake finte ( npr. "kako vem, kdaj je pečeno" ali pa "kaj paše skupaj v peko" ali "začimbe za peko") ... reci.... Bom moža odvezala s ketne in bo kaj napisal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] se toplo priporočam za vse ideje in navodila za uporabo-ga bomo pa naročiči-kamin mamo,jemo tud radi,....Sej ga ni treba odvezat-samo bližje računalnika ga spust[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|