|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pizza testo
20.8.2007 8:25:54   
saraja
RAbim en fajn recept za testo, velik pekač, pa tanko!
Hvala

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pizza testo
20.8.2007 8:36:07   
Anonimen
jaz vedno delam tkole..

40 dg moke
pol kvasa (cca. 20 g)
sol
olje
mlačna voda

Kvas in vodo zmešam in postopoma dodajam moki v katero sem dala sol.. (nič ne čakam, da bo kvas vzhajal). Vse to pregnetem in dodam mal olja. Pol pa dam vse v posodo, čakam ene 15 min da vzhaja in to je to..

JE pa to dovolj testa za ta velik pekač (ta k gre čez celo pečico).

Prej mi nikol ni ratal testo, odkar pa tkole delam, pa čist vedno, pa še ful dobr je.user posted image user posted image

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pizza testo
20.8.2007 8:42:20   
žigolino
Jaz dam za tanko testo velik pekač  45 dag moke,2 čajni žlički soli,malo več kot pol kocke kvasa,žličko sladkorja,malo mleka olja.Ko jo razvaljam pa skoz do roba namažem z kečapom,ker je pol rob mehek in lepe barve.Če se ti pa zdi predebelo pa daš mal testa stran.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pizza testo
20.8.2007 8:43:51   
žigolino
Biba si me malo prehitelauser posted image .men je tud tale recept tabolji.

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pizza testo
20.8.2007 8:47:19   
srki
Podobno kot Biba, samo da namesto vode dam mleko, katerega malo segrejem, not dam kvas, da malo vzhaja. Ostalo isto.

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pizza testo
20.8.2007 9:05:16   
saraja
Kako pa pustite vzhajati?

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pizza testo
20.8.2007 9:08:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Podobno kot Biba, samo da namesto vode dam mleko, katerega malo segrejem, not dam kvas, da malo vzhaja. Ostalo isto.


Tud jaz sem včasih tkole delala.. Pa je bilo vedno mleko pol prevroče, pol sem pa čakala... user posted image Zdej dam pa kar mlačno vodo, pa not nadrobim kvas. Zmešam, tok da se raztopi, pol pa takoj dam v moko.. Nič ne čakam al bo vzhajal al ne.. Pa je še vedno ratalo..

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pizza testo
20.8.2007 9:09:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: saraja

Kako pa pustite vzhajati?


K ga fajn pregnetem, ga dam v pomokano posodo, pokrijem s servetom in čakam.. Sam na prepih ga ne dat..

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pizza testo
20.8.2007 9:18:27   
bamby
V okroglo plastično posodo dam vzhajat, pa pokrijem s hermetičnim pokrovom. Ko ga dvigne, malo poteftam testo, če se je že precej dvignil, drugače pa še enkrat pokrijem in iztisnem zrak ven. Ponavadi dam v pečico vzhajat, ki jo ogrejem na 40°.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pizza testo
20.8.2007 10:38:06   
Natas@
Kupim testo v Evro spinu. Je že tanko razvaljano na peki papirju. Pride ga za en cel pekač, stane pa 1,25€. Pizza zelo okusna, pečeno pa je v 10 minutaah.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pizza testo
20.8.2007 11:02:05   
KIKI****
Jaz elam za pizzo testo takole:

40 dag moke
sol
olje
radenska
40 g kvasa
voda
mleko

Moko dam v skledo, notri sol, potem kvas stopim v toplem mleku in ga vmešam v moko, takoj dodam še olje in radensko ter vodo po potrebi.
Potem postavim za pol ure v hladilnik da kipne-vzhaja. In ne boste verjele še vedno je vzhajalo v hladilniku, pa parvijo da ora biti na toplem-ni res, meni vzhaja.

recept dobila od pizzopeka ki je pizze pekev v italiji.
Drgač pa vprašajte marogico al ktera ma že picerijo tle na RR?user posted image

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pizza testo
20.8.2007 13:41:20   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

jaz vedno delam tkole..

40 dg moke
pol kvasa (cca. 20 g)
sol
olje
mlačna voda

Kvas in vodo zmešam in postopoma dodajam moki v katero sem dala sol.. (nič ne čakam, da bo kvas vzhajal). Vse to pregnetem in dodam mal olja. Pol pa dam vse v posodo, čakam ene 15 min da vzhaja in to je to..

JE pa to dovolj testa za ta velik pekač (ta k gre čez celo pečico).

Prej mi nikol ni ratal testo, odkar pa tkole delam, pa čist vedno, pa še ful dobr je.user posted image user posted image



Delam enako, le da delam vse "od oka". Da je moke zadosti vem, ko se mi nič več ne prijemlje za pult. Ko dam testo vzhajat, ga premažem z nekaj kapljicami olivnega olja in dam v posodo. Včasih jo pokrijem s pokrovom, včasih pa le z bombažno servieto. Ko se dvigne, ga s teptanjem raztegnem na poljubno velikost.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)


Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!