madela
|
Pozdravljene! Vidim,da govorite o zelenem blatu-ja meni pa moje babice tete,pa.....govorijo,da je to od tega,ker je otrok lačen Pač za take stvari se je res najbolje obrnit na pediatra,ker dobiš drugje full različnih odgovorov in se ti pol že meša,pa sam sebe obtožuješ,da otroku ne nudiš vsega kar rabi. Na koncu pa se velikokrat izkaže,da so bile take skrbi odveč. Natali07,pri nas je enako,tudi naš ne bi nič jedelin ga skoraj zmeraj "pitam" skoraj na silo,ko pa se dere ko jesihar pa tak obupam. Ima pa pri 2,5-letih borih 11kg. Meni se zdi ekstremno malo in je tudi zelo suh,ampak pri zdravniku pa pove,da je še v mejah normale in da bo pač bolj drobcen. Najbolj od vsega me pa jezi, da veliko ljudi ki nimajo opravka z alergijo pametuje, da so tako in tako že vsi alergični in da alergije izvenijo in da to ni nič takega. Bi njih postavila na take diete kot jih imamo mi pa bi vidla kaj bodo potem govorili? Zelo poznana zgodba. Ljudje nočejo razumet,da otroku ne smejo dati določenih stvari in se zgražajo nad starši,kao da preveč kompliciramo. Pri nas je že bilo tako in da povem kaj se nam je zgodilo. Neko nedeljo pridemo zvečer domov z obiskov,tamali se je cel čas praskal in nekaj pokašljeval,pa sva z možem mislila,da je samo zaspan in ga dala spat. Čez približno dve uri se tamali zbudi in je bil popolnoma otečen po obrazu in vratu,pa še dušilo ga je. Kasneje v bolnici smo dobili adrenalinsko inekcijo in se je stanje popravilo. Sem pa po prihodu domov,kar ponoči klicala te ljudi in se tako drla,da joj. So lepo priznali,da so mu na skrivaj dajali čokolado in da je bil naš mali takoooooo vesel,da jo je lahko jedel . Tako se zgodi,če te imajo za neumno,ker ne dovoliš otroku jesti,recimo čokolade v tem primeru,zaradi zdravstvenih razlogov-kar pa gladko preslišijo. Mi pa komaj čakamo bioresonanco,smo naročeni 18.6.,pa sem že tako nestrpne,da bi kar zdaj šla. Ups,kako sem dolga,sory besede kar letijo z mene.
|