Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 21.10.2009 12:03:18
|
|
|
|
*pepelka*
|
Jaz jo ponavadi naredim tako, da nejprej spečem testo do polovice, potem jo naložim, ohladim, ter dam v hladilnik in naslednji dan le še do konca spečem. Če pa je ne rabiš takoj jutri to lahko daš tudi v skrinjo in jo potem odtajaš kadar jo rabiš in spečeš do kraja.
|
|
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 21.10.2009 12:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tako večkrat naredim. pizzo pa pokrijem še s folijo, da se testo v hladilniku ne posuši.
|
|
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 21.10.2009 12:09:03
|
|
|
|
Ekaz
|
Pa namažete testo kaj s kečapom ali paradižnikovim zosom? Zanima me, kako reagira kečap na testu, če nekaj časa stoji. Kaj pa pica iz picopeka?
|
|
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 27.10.2009 8:15:00
|
|
|
|
kalbo
|
Bohnedej kečap dajat na pico. Na pico sodijo zmiksani pelati, lahko začinjeni, lahko pa tud ne, oboje je dobro.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
SmučanjeMichonne RRAli vaši otroci smučajo?Da (
53%)
Ne (
29%)
Ne še (
18%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!