Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Ekaz -> Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? (21.10.2009 11:58:02)

Danes bi naredila pico. Na testo položila vse sestavine in do jutri popoldne shranila v hladilniku. Spekla bi jutri. Je možno in dobro?
Ima še kdo kakšen recept za super dobro pico?




*pepelka* -> RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? (21.10.2009 12:03:18)

Jaz jo ponavadi naredim tako, da nejprej spečem testo do polovice, potem jo naložim, ohladim, ter dam v hladilnik in naslednji dan le še do konca spečem. Če pa je ne rabiš takoj jutri to lahko daš tudi v skrinjo in jo potem odtajaš kadar jo rabiš in spečeš do kraja. 




Anonimen -> RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? (21.10.2009 12:04:13)

jaz tako večkrat naredim. pizzo pa pokrijem še s folijo, da se testo v hladilniku ne posuši.




Ekaz -> RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? (21.10.2009 12:09:03)

Pa namažete testo kaj s kečapom ali paradižnikovim zosom? Zanima me, kako reagira kečap na testu, če nekaj časa stoji.
Kaj pa pica iz picopeka?




kalbo -> RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? (27.10.2009 8:15:00)

Bohnedej kečap dajat na pico. Na pico sodijo zmiksani pelati, lahko začinjeni, lahko pa tud ne, oboje je dobro.




muška -> RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? (27.10.2009 11:12:19)

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Bohnedej kečap dajat na pico. Na pico sodijo zmiksani pelati, lahko začinjeni, lahko pa tud ne, oboje je dobro.


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

moj mož je pri nas doma picopek. Včasih rata kaka pica več, pa jo ali damo v hladilnik, ali v skrinjo. Nič ni narobe!




Stran: [1]