|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piščančja jetrca, srca, vranica
17.2.2012 10:34:58   
Anonimen
Situacija je taka, jaz sem dragemu naročila naj mi prinese jetrca in on mi prinese pakirano piščančja jetrca, srca in vranica ... KAJ NAJ IZ TEGA SKUHAM???Jetrca in srce lahko naredim v omaki baje, samo kaj pa vranica? Pa nikoli nisem delala tega, ponavadi sem imela samo jetrca, pa še to goveja ali svinska.

Hvala za pomoč user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Piščančja jetrca, srca, vranica
17.2.2012 13:06:16   
PinaNina
Vranico moraš očistit, to pomeni, kako se spomnim, da jo od kože ločiš tako, da z nožom strgaš, nož držiš z rezilom na gor, sepravi z topim delom dol. Ne vem če je možno, da celo zmiksaš. Iz tega potem narediš vranične cmoke za juho. Super zadeva, a jo redko dobiš.
Najslabšem primeru ''pofotraš živali''.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Piščančja jetrca, srca, vranica
17.2.2012 13:26:36   
Paštetka
jao... to je edina reč, ki je ne jem in se mi obrača že samo ko berem user posted image

(odgovor članu PinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?