Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pečena zelenjava v pečici 23.5.2008 11:33:18
|
|
|
|
tanikaa
|
Daš tisto zelenjavo, ki vam je všeč. Jaz vedno prilagodim recept našemu okusu. In že zdaj vidim, da bi na koncu dodala še malo smetane in sira.
|
|
RE: Pečena zelenjava v pečici 23.5.2008 11:42:26
|
|
|
|
Paštetka
|
Ja, saj to itak . A pa vso zelenjavo naenkrat ali kako? Ker ena se hitreje speče kot druga. Kaj vse daš ti? A daš kakšne začimbe gor? Kakšen rpžmarin mogoče?
|
|
RE: Pečena zelenjava v pečici 23.5.2008 11:50:02
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Jaz dam samo narezan paradižnik in na kolobarje narezane bučke, malo posolim, dodam baziliko, origano in čez polijem malo olivnega olja. Pečem kake pol ure (v resnici ne vem, koliko natančno, ker dam iz pečice, ko se mi zdi pečeno ). Potem pa posujem čez nariban sir in pustim, da se stopi. Kako je to dooooobro
|
|
RE: Pečena zelenjava v pečici 23.5.2008 11:52:15
|
|
|
|
tanikaa
|
Najraje mamo bučke in šampinjone. Bučke narežem na kolobarje, šampinjone pa pustim cele. Narežem tudi paradižnik na kolobarje, da dajo fajn okus. Paprika je pri nas obvezna sestavina, ker jo Pubertetnik obožuje. Na eno stran dam tudi čebulo narezano na kolobarje. Pečem pa obvezno pri ventilatorju, ker se drugače vse skupaj kuha. Proti koncu poškropim z rdečim vinom (najboljši je teran), posolim, popopram (uporabljam zmes popra in česna). Lahko daš tudi sveže začimbe gor, ja. Je dosti boljše, kot pa une iz stekleničk. Na koncu lahko pokapaš z olivnim oljem ali sezamovim oljem, potem gor naribaš sir in dodaš malček smetane. To pečeš še nekje deset minut, da sir lepo porjavi.
|
|
RE: Pečena zelenjava v pečici 23.5.2008 11:53:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Aja, včasih dam gor tudi korenček. Samo koreček moraš prej obvezno do polovice skuhat.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2008 12:10:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pečena zelenjava v pečici 23.5.2008 13:10:26
|
|
|
|
Paštetka
|
Lukrecija, a pa se ti potem krompir, piščanc in paradižnik enako zapečejo? Evo, sem se odločila, da dam jaz tudi na koščke narezanega piščanca. Samo bom ga prej extra popekla.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2008 13:13:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pečena zelenjava v pečici 23.5.2008 13:42:12
|
|
|
|
honey
|
Mene pa zanima, ali imate to kot prilogo ali kot glavno jed? Ker za prilogo se meni sliši super - za glavno pa ne ravno
|
|
|
|
RE: Pečena zelenjava v pečici 23.5.2008 13:45:59
|
|
|
|
tanikaa
|
Če je vmešano meso, potem je to glavna jed. Če pa popečem samo zelenjavo pa je priloga.
|
| Stran: [1] |
Kaj sodi poleg?sreckicaKatero fantovsko ime sodi k imenu Zarja?Lan (
44%)
Jaka (
33%)
Jošt (
23%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!