|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pečena račka
4.11.2009 21:11:29   
Korina1
Rabim en čist preprost recept kako naj pripravim račko-spečem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pečena račka
5.11.2009 10:42:56   
Korina1
user posted image

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pečena račka
5.11.2009 12:39:21   
gigi1
Daš jo v pečico in pečeš 2,5-3 ure na 180. Odvisno od velikosti. Zalivaš z vinom in maščobo, ki jo bo raca spustila. Med zmešaš z malo olja in vode in raco premažeš cca 30 min pred koncem pečenja. Da nastane lepa skorjica.
To je najbolj enostavno. Lahko jo pa tudi nafilaš z jabolki in suhimi slivami ali kutinami.

_____________________________

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pečena račka
5.11.2009 12:55:17   
Korina1
super, hvala
nič začimb?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pečena račka
5.11.2009 13:15:53   
arupnik3
http://24ur.com/slastna-martinova-gos.html

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pečena račka
5.11.2009 13:16:44   
gigi1
Jaz le solim in dam malo curryja. Lahko tudi malo rožmarina. Če jo filaš pa sploh ne rabiš začimb razen soli..
Pozabila sem ti napisati...če imaš ventilatorsko pečico jo daj na 160. In po kakšni uri in pol pečenja pokrij z alufolijo, da se ti ne zažge. zadnjih 15-20min pa odkrij, da rata lepa skorjica.

_____________________________

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pečena račka
5.11.2009 13:19:34   
arupnik3
http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Raca_pecena_na_zelju-1424.html

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pečena račka
5.11.2009 13:22:40   
arupnik3
http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Raca_pecena_na_zelju-1424.html 

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pečena račka
5.11.2009 13:42:30   
Korina1
Hvala vsemuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?