|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pečeno kislo zelje
4.11.2011 11:21:55   
Ekaz
Tale recept mi je zanimiv. http://okusno.je/recept/peceno-kislo-zelje
Nikoli še nisem jedla kaj takšnega. Ste že kdaj probali?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pečeno kislo zelje
4.11.2011 14:07:35   
mini86
zgleda fajnuser posted image

js doskrat nardim ala musako, le da dam v zgornjo oz umes med meso in krompir stenstan zelje..isto kot pri musaki zalijem in po vrhu dam sir..potem pa v pečico in nam je to booožanskouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2011 15:58:15   
Hope2
Jaz ga včasih pečem, ampak na drugačen način. Najprej potenstam zelje in sicer: prepražim čebulo, dodam slanino (kocke), česen in čist na koncu malo mlete rdeče paprike. Dodam kislo zeljo, lovorjev list, zalijem z malo vode, malo vina, na hitro podušim . Potem ap dam v pekač, vmes pa not potisnem mesne kroglice (mini varianto) ali pa kake sarmice in dam v pečico pečt. 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2011 16:31:09   
mini86
vmes pa not potisnem mesne kroglice

a surove al že mal popečene..kok časa pa maš v pečici

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2011 18:17:39   
al1*
Še moja varianta: kislo zelje podušim, nato ga dam v pekač, preko zelja naložim posoljene in poprane zrezke in pečem v pečici.

lp

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2011 5:43:43   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

vmes pa not potisnem mesne kroglice

a surove al že mal popečene..kok časa pa maš v pečici

Mal jih na hitro popečem, zaradi lepše barve in tudi okusauser posted image . Dokler ni pečenouser posted image , odvisno kolk velike so kroglice in kolk pečene-surove not daš.

Že dolgo nismo tega jedli, bom v prihodnjih dneh dala spet na jedilnikuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.11.2011 5:46:46 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?