|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Parmezan?
31.7.2008 21:54:12   
glen
Pozdravljene.
povejte mi prosim kako shranite parmezan v hladilniku.
Mi zmeraj kupujemo tistega v kosu od Grana Padano ker nam je najboljši,samo mi ful hitro splesni,ko je enkrat odprt
Kupla sem posebno posodico za parmezan od znamke taperver(nevem kako se prav napiše)user posted image pa nepomaga,če ga zavijem v srebrno kuhin. foljo je enako,če pustim v orig. embalaži tudiuser posted image .pa ne da pričakujem da mi bo mesec dni zdržal ampak vsaj 14 dniuser posted image
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Parmezan?
31.7.2008 22:00:13   
Noel
Nam pa ponavadi kar zdrži, tudi en mesec. Pustim ga pa v original embalaži in vse skupaj dam še v vrečko in z lastiko zaprem. Kupujemo pa tudi mi grana padana v kosu.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Parmezan?
31.7.2008 22:10:34   
blaža
Meni ne splesni in ga pustim kar v original ovitku in čez dam prozorno folijo, da se ne suši. Res pa je mogoče, da ga prehitro pojemo in nima cajt splesnet.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Parmezan?
31.7.2008 22:13:12   
Sandra*
Daj preizkusi s prozorno folijo, alpi pvc vrečko. Alu folija tako ni dobra za sir.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Parmezan?
1.8.2008 7:58:15   
Anonimen
Pri nas ni problema s shranjevanjem,ker se ne utegne "pokvarit"saj ga vsak dan uporabljamo.Skoraj povsod ga naribamo,okusn je tudi s kosom kruha.
Torej res je,da se hitro posuši,zato je dobro,kot so ostale že napisale ga zavit v prozorno folijo.Če ga pa namervaš skranit za več časa,pa ga lahko daš zavitega v folijo tudi v zamrzovalnik.Pred uporabao pa kakšen dan prej odmrzneš.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Parmezan?
1.8.2008 10:34:22   
glen
Punce hvala, z prozorno kuh. foljo pa nisem še poskusla.
Bomo probaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Parmezan?
1.8.2008 10:47:32   
snake
pri nas ne uspe splesnit, kupujemo ga v famili v trstu, meni je kupljen čež dosti bolj okusen in ga shranjujem v njegovi vrečki + ga dam še v en najlon da mi ne popacka hladilnika, kot pa ti pravim ne zdrži dosti in zdej smo začeli kupovat kose od 3kg

_____________________________

življenje je lepo

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Parmezan?
1.8.2008 13:28:16   
Naja30
Jaz ga imam kar v original embalaži in včasih je tudi po mesec dni v hladilniku, pa ne splesni. Mogoče se je 2x to zgodilo.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Parmezan?
1.8.2008 13:50:53   
martita
A ga slučajno ribaš direkt nad vročo pašto? Če ja, potem se na njem nabere vlaga + pvc je plesen tik tak tu. Vsaj to so moje izkušnje. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Parmezan?
1.8.2008 13:54:39   
Anonimen
Kupujem tistega v kosu, Hofer. Pustim ga v original plastiki, redno uporabljam, dva do trikrat na teden, in se ni postal plesniv.

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Parmezan?
1.8.2008 17:09:17   
mojsoncek
Vrecka za shranjevanje zivil + plasticna posoda

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Parmezan?
2.8.2008 15:43:12   
blak
jaz pa sem opazila, da grana padano veliko bolj plesni kot parmigiano reggiano. Probaj pa zamenjat plac v hladilniku, ker vem da ga nekateri shranjujejo v vratih, drugi v spodnjem predalu...morda je tudi odvisno od hladilnika.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Parmezan?
2.8.2008 15:46:41   
Anonimen
Kupujem v hoferju, v hladilniku je v original embalaži, splesnil ni še nikoli pa je v hladilniku tudi po dva meseca.

(odgovor članu blak)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...





slutnja

ste se znebile strij po porodu?s cim

jih nisem dobila (34%)

imela sem jih ze imela tudi pred porodom (14%)

da (3%)

ne (28%)

ne,se ne obremenjujem (21%)


Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!