|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Paradiznikova juha
27.2.2008 15:34:15   
kaycha
a ima katera res dober recept za paradiznikova juho?
nisem je jedla ze od vrtca al osnovne sole in sem se spomnla in se mi je kar zalustalauser posted image  pa mal me tud firbec matra kak okus ma, ker sem ze pozabla...
bi pa tako, da ni prevec gosta, niti redka. da bi zakuhala kake male testenince notuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Paradiznikova juha
27.2.2008 15:40:12   
valentina2006
Jest kupm uno v vrečki...Knorr, Maggi user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2008 17:03:21   
TIA22
jaz pa prepražim malo moke in dam kečap, ali pa mezgo, ali pelate. pa zalijem, da je krem, pa pustim, da prevreje. Nato pa lahko kakkšne testenine skuhaš v njej, ali pa jih skuhaj posebej in jih potem daj not!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2008 17:35:53   
vesna.com
Na olju stopim žličko sladkorja(slabo),zalijem s paradižnikom v tetrapaku in malo vode,solim,dam petršilj in nekaj časa vrem.Not ne zakuham testenin ampak eno razžvrkljano jajce proti koncu,na krožniku pa še malo naribanega sira.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2008 8:20:48   
mojsoncek
V ponvi na zlici olja, poprazis sesekljano salotko in cesen, da postekleni.
Paradiznik potopis za 1 minuto v vrelo vodo, nato ga olupis in odstranis seme. Paradiznikovo meso narezes na koscke in streses v ponev na salotko. Osolis.
Baziliki osmukas listke, stebelce pa nasekljas in das v juho. Dodas se scepec origana.
Pustis, da se pocasi kuha. Proti koncu pokrijes, da ne skropi prevec.
Juho zmiksas. Preveris ali je dovolj slana, popopras in dodas drobno narezane listke bazilike.

Cas priprave: 15 minut
Cas kuhanja: 25 minut

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2008 12:11:03   
kaycha
hvala vsem za recepte! je bolj preprosto, kot sem mislauser posted image
bomo ze nekaj scaraliuser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2008 21:23:36   
BUŠICA
še en recept: segrej malo olivnega olja,gor paradižnikovo mezgo iz tetrapaka-ko zavre daš na najmanjšo temp.,dodaš pest riža(namesto testenin!), sol,poper,žlico sladkorja-ko je vse skup kuhano izklopiš,dodaš malo kopra in počakaš da se napol ohladi-meni je njami!

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2008 14:24:40   
Lia25
http://www.mojirecepti.com/recept/paradiznikova-juha.html
http://www.mojirecepti.com/recept/paradiznikova-juha-1.html
http://www.mojirecepti.com/recept/paradiznikova-juha-z-mocarelo.html
http://www.mojirecepti.com/recept/paradiznikova-kremna-juha.html

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2008 21:38:02   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

še en recept: segrej malo olivnega olja,gor paradižnikovo mezgo iz tetrapaka-ko zavre daš na najmanjšo temp.,dodaš pest riža(namesto testenin!), sol,poper,žlico sladkorja-ko je vse skup kuhano izklopiš,dodaš malo kopra in počakaš da se napol ohladi-meni je njami!

ta je mnjami ja..z rižem...sam kopra ne dam...bom poskusila

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?