|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Paradižnikova mezga
7.8.2012 10:20:58   
josephine27
Kako jo pripravite?

_____________________________


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Paradižnikova mezga
7.8.2012 11:28:18   
Matkurja
Paradižnik očistim, narežem na večje kose in pokuham. Potem ga prepasiram, da gredo ven semena in koža, potem pa to še tolk časa kuham, da voda povre. Včaih potem še posolim, da dlje drži, čeprav tudi brez soli in česarkoli drugega drži eno leto. Nafilam pa zelo vroče v une modre flaške od fruktalovih sokov. V kakšni gostilni ti rade volje zberejo. Potem pa zaprem in pokrijem z eno debelo deko ter pustim, da se ohladi (en dan).

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Paradižnikova mezga
20.8.2012 14:32:56   
gojska
A bi lahko prosim kakšna primorka napisala recept za salso.
Vem da se paradižnik olupi in se mu odstrani semena, tako da ostane samo meso.
Potem pa ne vem kaj se še doda in koliko časa se kuha.
Vem pa da je zelo dobro in v bistvu ne rabiš nič drugega za čez testenine.
Hvala.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Paradižnikova mezga
21.8.2012 19:23:11   
poopsie95

IZVIRNO SPOROČILO: gojska

A bi lahko prosim kakšna primorka napisala recept za salso.
Vem da se paradižnik olupi in se mu odstrani semena, tako da ostane samo meso.
Potem pa ne vem kaj se še doda in koliko časa se kuha.
Vem pa da je zelo dobro in v bistvu ne rabiš nič drugega za čez testenine.
Hvala.


Moja nona in mama delata tako: paradajz olupita in kuhata in kuhata, kar dolgo, da se lepo zgosti. Potem vse skupaj precedita, da ni pešk in zapresta ravno tako v flaške od fructala ali pa majhne kozarčke. Še vroče, da se lepo zapre. Treba je pa dodati malo cukra, ker je konzervans. In to je to. Potem za na pašto odpreš flaško, pogreješ, po želji še kaj dodaš in je!

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Paradižnikova mezga
21.8.2012 20:45:24   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie95


IZVIRNO SPOROČILO: gojska

A bi lahko prosim kakšna primorka napisala recept za salso.
Vem da se paradižnik olupi in se mu odstrani semena, tako da ostane samo meso.
Potem pa ne vem kaj se še doda in koliko časa se kuha.
Vem pa da je zelo dobro in v bistvu ne rabiš nič drugega za čez testenine.
Hvala.


Moja nona in mama delata tako: paradajz olupita in kuhata in kuhata, kar dolgo, da se lepo zgosti. Potem vse skupaj precedita, da ni pešk in zapresta ravno tako v flaške od fructala ali pa majhne kozarčke. Še vroče, da se lepo zapre. Treba je pa dodati malo cukra, ker je konzervans. In to je to. Potem za na pašto odpreš flaško, pogreješ, po želji še kaj dodaš in je!


o hvala za recept. okvirno koliko sladkorja pa je treba dodat, da ne usekam čisto mimo?

_____________________________



(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?