josephine27 -> RE: Paradižnikova mezga (21.8.2012 20:45:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie95 IZVIRNO SPOROČILO: gojska A bi lahko prosim kakšna primorka napisala recept za salso. Vem da se paradižnik olupi in se mu odstrani semena, tako da ostane samo meso. Potem pa ne vem kaj se še doda in koliko časa se kuha. Vem pa da je zelo dobro in v bistvu ne rabiš nič drugega za čez testenine. Hvala. Moja nona in mama delata tako: paradajz olupita in kuhata in kuhata, kar dolgo, da se lepo zgosti. Potem vse skupaj precedita, da ni pešk in zapresta ravno tako v flaške od fructala ali pa majhne kozarčke. Še vroče, da se lepo zapre. Treba je pa dodati malo cukra, ker je konzervans. In to je to. Potem za na pašto odpreš flaško, pogreješ, po želji še kaj dodaš in je! o hvala za recept. okvirno koliko sladkorja pa je treba dodat, da ne usekam čisto mimo?
|
|
|
|