Pikabu
|
Evo mene. Začnem temo, potem pa nič ne pišem. Je včeraj imel možek računalnik, danes sem se pa dopoldne lepo naspala. Trenutno čakam, da se MAks zbudi, da se previjeva in podojiva, pa upam, da mi še tole uspe napisati. V bistvu smo vse tukaj za zdaj še septemberke, samo jaz sem tako navajena na ta naš oktober, da mi sploh ni kapnilo, da bi šla pod septemberke kaj prebrati in napisati. Verjetno bom šla vsaj kaj prebrati. Naš Maks je še vedno zelo priden. Lepo je in spi. V glavnem takoj zaspi nazaj, če pa ne zaspi, pa malo gleda, potem ga pa kar zmanjka. Zvečer se nazadnje podojiva okoli enajstih, jaz do takrat še ne grem spat, tako da se potem samo enkrat zbudi (okoli dveh do treh), potem je pa že jutro (okoli petih do šestih), ko spet je. Se mi pa zgodi, da kar oba zaspiva zraven in potem spi pri nama v postelji, ko se zbudi, se samo okol obrneva, Maks poje in spi naprej, tako da me nočno hranjenje prav nič ne moti. Se mi zdi, da se vse kar tako spotoma zgodi. Če pa ne zaspim zraven, ga prestavim v njegov košek in tudi ni nobenih problemov. Me pa vse bolj skrbi njegovo polivanje. Ema ni nič polivala, tako da zdaj ne vem, kaj je lahko narobe, patronažna pa tudi nič ne pove. Pravi, da se ne sme jokat pred dojenjem, da se mu želodček ne napolni z zrakom in da zato potem poliva, ampak naš Maks res skoraj nič ne joka. Arabela, a veš, da sama čisto podobno razmišljam. Ga gledam kakšen je in si sploh ne morem misliti, da se je vse začelo z eno majhno pikico, pa utripajočim srčkom na UZ-ju, zdaj pa tak otroček v mojem naročju. Jaz obema mojima otrokoma rečem, da sta čudeža. Meni sta res. Vsak otrok mi je najlepši čudež. Čišča: pri meni je tudi že šlo na rjavo, zdaj pa dva dni spet bolj sveža kri, ampak samo zjutraj. Upam, da je to normalno, zaenkrat še ne delam panike, bom videla, kako bo naprej. Drugače te pa najprej vprašajo, če kaj smrdi, to je znak, da je nekaj narobe. Arabela, a ti imaš tudi rumenkasto? Jaz sem že zagnala paniko, da so se mi šivi zagnojili in da mi iz šivov ven gnoj teče, pa je potem moj gledal in se mu ne zdi. Če je pa to čišča, je pa očitno tudi možno. Opažam, da se ful stvari od Eme sploh ne spomnim, takih podrobnosti že ne. Šivi pa tudi meni ven padajo, le še enega imam in ravno ta me najbolj boli, ampak danes je že mnogo bolje, baje se še čisto malo drži, tako da upam, da danes tudi ta gre in da me potem ne boli več. Me je zdaj dva dni tako bolelo, da Maksa tudi previjala nisem, ga je možek. To pa zato, ker ne morem pri miru stati. Lahko hodim, lahko sedim, stati pa ne morem. Danes ga bom spet poskusila sama. Če me ne bo bolelo, gremo vsi skupaj na obisk k moževim, ker njegova nečakinja praznuje. Res si želim iti, upam, da bom v redu. Gaya, kot sem ti že napisala na ZS, delaj po občutku. Oz. počakaj, kaj bo jutri s težo. Če normalno napreduje, pusti flašo. Počivanje: mene pa moj možek zelo lepo razvaja. Delam res praktično nič, zadnje dva dni še Maksa ne previjam. No, stroj za pranje sem samo pripravila, potem je pa možek ostalo vse napravil. Mu pa bo zdaj malo prihranjeno, sva včeraj dobila za darilo sušilni stroj in je super. Pa tudi ostalo, kuha itak tako dobro, da bi ga kar ves čas doma imela. Zdaj bom izkoristila dokler je doma, ker potem bom tako spet za vse sama in bom vse noter prinesla. Je pa res, da so me šivi zdaj malo bolj boleli in niti nisem mogla, da bi kaj sama naredila. Stroje smo pa tudi mi že ene 4, 5 oprali, pa je danes ravno en teden, kar smo doma. Široko povijanje: naš Maks ni imel UZ-ja kolkov, ker ni bilo zdravnika, tako da ga že zaradi tega povijamo, pa tudi če bi ga imel in če bi bilo vse v redu, bi ga do naslednjega pregleda povijala, ker sem Emo tudi. Arabela, sem podobno razmišljala že pri Emi, kot ti, da potem nimam kaj v roko prijeti. Kako pa ste kaj s popkom? Pri nas je pomojem že v redu. Če je res, bo jutri povedala patronažna in se bomo verjetno že kopali. Me prav zanima, če mu bo všeč. Ema je v vodi uživala in še vedno. Zdaj grem pa pogledat, če Maks še vedno spi. Ga bom kar dvignila in previla, ker zdaj je pa res že več kot štiri ure, kar je jedel. Lepo nedeljo vam želimo, upam, da boste šle lahko kaj ven na sončka, pri nas je krasno.
|