|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblat-hostja-kako ga prilepimo na torto
8.9.2010 11:31:36   
Pia67
Evo, konec je ustvarjalnega okraševanja RD tort. Naša deklica bi želela industrijsko natisnjeno hostjo (motiva raje ne omenjamuser posted image ) na torto domače izdelave. In ker bo poleg od ubijanja jajc dalje, me zanima, da se nama torta ne bo "zjokala" in pustila usodnih posledic na hostji: kako pritrdimo oz. nalepimo omenjeno zadevščino na torto. Podlaga, kolikor vem je smetana, zanima pa me, če jo nalepim dopoldne (oz. zjutraj) pred popoldanskim paznovanjem ali pa lahko to naredim že dan poprej?
Pred dvemi leti sva okrasili toro z barvnimi bonbončki, ki so potem pustili simpatično mavrico user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oblat-hostja-kako ga prilepimo na torto
8.9.2010 11:32:49   
Petraa
Vsaj 3 ure pred jo daš gor. Daš jo na smetano in to je vsa umetnost

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oblat-hostja-kako ga prilepimo na torto
8.9.2010 11:34:27   
špelin@
Jaz sem dala ta oblat par ur pred rezanjem torte gor in se je lepo "prijel". Barve se niso nič razlile oz. razlezle.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oblat-hostja-kako ga prilepimo na torto
8.9.2010 12:46:20   
Ribica **
Nam so v pekarni Vrhnika rekli, da ce je praznovanje popoldne, se jp da gor dopoldne oz. zjutraj - najprej se stvar naguba, potem pa zravna. Delovalo lani in letos na dveh tortah user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oblat-hostja-kako ga prilepimo na torto
8.9.2010 15:00:13   
oži
Tko kot so ti povedale predhodnice. dodala bi še sam da naj bo smetana vsaj pol prava in pol rastlinska da se hostija lepše zmehča. Če daš sam rastlinsko jo boš težko rezala.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oblat-hostja-kako ga prilepimo na torto
9.9.2010 8:08:34   
Pia67
Superca, zlate se. Hvala, hvala, hvala ...

Če ne bi vprašala, bi me kap, ko bi videla nagubano zadevščinouser posted image , tisto o rastlinski+običajni smetani je tudi dober in nov podatek. Časovno pa tudi, da ne bi bila prepozna.

(odgovor članu oži)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?