Tutan
|
Hm, normalni obseg, kot vsako leto. Torej (kot Božiček) - sin dobi nove smuči (navdušen smučar, kupit jih je treba v vsakem primeru, so lanske premajhne), letos še hčerka (dobi tradicionalno ninico-ovčko, kot jo je dobil sin, sem že naročila), mož (en pulover ima nagledan, moram malo ebayzalaufat), moja starša, njegova starša (puloverji vsi), njegova sestra s familijo (razmišljam o takem lepem podstavku - videla v 1001 dar, gor pa potem kekse, oreščke itn, vino), moja stric in teta (verjetno enako kot njegova sestra, mogoče ujagam kaj drugega, pomojem bo kaj v tem smislu iz 1001 dar), moja sestrična in bratranec (pomanjkanje nogavic - torej nogavice v kakšnih odbitih vzorcih - enako ebay), njegova nečakinja+partner (beri točka nogavice). Cenovno pojma nimam, če odvzamem sinove smuči (sva danes gledal Elanove, so znižane na 200, pa mislim, da jih bova kar vzela, pa kot pravim jih rabi, drugače bi bilo manj - cca 30€ zanj), za ožje sorodstvo torej od 100-150€. Smo pa res taka povezana familija in se v krogu teh ljudi vidimo vsaj 1x do 2x tedensko. Pes dobi nov povodec, ostale živali (ja, mamo mali živalski vrt pa živalske posladke). Naumit moram še za 3 otroke od prijateljice, da bo vse skupaj cca do 20€ (enako, smo res povezani in skupaj) - mogoče kakšno knjigo pravljic, no bom videla, ali pa bom vzela tiste kompletke lego kock (tamajhne). Madoniš, letos mi gre Spar akcija LEGO dol Za božično večerjo gremo k mojim, na božično jutro pa k mojemu stricu. VSaj tu prišparamo
|