Novoletna darila (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Stanislava_ -> Novoletna darila (18.11.2012 19:09:02)

Ideje na plano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Kaj boste letos podarjali? Že veste ali bo (spet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) nakupovanje v zadnji minuti? Koga obdarujete? Samo otroke, može, žene, starše, parijatelje ali celo sorodstvo? v kakšnih denarnih okvirih bodo vaša darial? Kako nakupujete - po občutku, si želje poveste, poskušate uganit,česa bi bil nekdo najbolj vesel, ali kupite, kar je vam všeč? Ali pa se obdarujete samo zbog reda?




Frodo Bisagin -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 19:27:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Ideje na plano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Kaj boste letos podarjali? Že veste ali bo (spet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ) nakupovanje v zadnji minuti? Koga obdarujete? Samo otroke, može, žene, starše, parijatelje ali celo sorodstvo? v kakšnih denarnih okvirih bodo vaša darial? Kako nakupujete - po občutku, si želje poveste, poskušate uganit,česa bi bil nekdo najbolj vesel, ali kupite, kar je vam všeč? Ali pa se obdarujete samo zbog reda?


Minimalna sredstva, minimalni obseg.




tix -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 19:35:22)

moj da strankam, kot družina smo se pa odločili, da (od lani ) ne dajemo nič. Obiščemo si in to je to, drugače je preveč




Stanislava_ -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 19:37:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin


Minimalna sredstva, minimalni obseg.


Ta velika Gorenjka z lešniki in rozinami ali Životinjsko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]?




takotako -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 19:38:35)

Joj jaz o tem razmišljam že od sep...[sm=smiley36.gif].

Smo pa letos ful zmanjšali oz.smo se dogovorili da nekje ni daril niti za otroke. Predvsem zato ker imajo pa res polno rit vsega. Tako da darila dobita moja otroka, pa od mojga nečaki. pa Jaz moram seveda za mojga se neki spomnit.

Z našimi imamo tradicijo-vsakoletno tombolo... In sicer vsak kupi neko stvar za 10 evrov in potem za novo leto po večerji umiramo od smeha.

Potem pa darila ki gredo kot pozornost ko se obiščemo pa bo letos: jurčki loženi v lepe kozarčke(medvede), pa vanilijev liker, pa kak sir. V škatli ki jih bosta počečkala z bleščicami mojedva otroka. Če imajo v hiši otroka pa kinder jajček notr.

Če bom ogranizirala božično večerjo za družino od mojega bo tudi tombola.

S sosedi.sorodniki smo pa itak zmenjeni da božiček nosi darila samo tja kjer je otrok doma. Bo pa tako kot vsako leto jih pustil nekje in jih gremo mi z lučkami iskat... In potem božička ujamemo HB samo od vzadaj ker ga bi otroc itak prepoznal.

Letos sva omejila tud pri najinih otrocih in samo eno darilo-ker vsako leto sem jaz vsako stvar posebej zavijala pa čim manjših bedarij-no letos ima pa nalogo se spomnit eno pametno stvar.


Imam pa edin namen še eno stvar naredit in sicer knjigo za našo hišo. Letos smo končno končali prenovo in ker sva ob z bratom doma je hiša čist druga. Sem pa najdla slike še ko je bila na mestu hiše še hosta, tako da bom dala vse skup kaj se je dogajalo ko sta začela graditi. DO letošnjega leta. Edin en problem imam ker še vedno nimam slike od vsehhhh... Tako da upam da mi rata ko bo mela mami rd slikat nas vse skup da bo za zadnjo stran...




Frodo Bisagin -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 19:39:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin


Minimalna sredstva, minimalni obseg.


Ta velika Gorenjka z lešniki in rozinami ali Životinjsko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ?


Obseg: sin, moz in jaz.
Sredstva: velika Gorenjka - brez lesnikov :)




Stanislava_ -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 19:47:24)

IZVIRNO SPOROČILO: takotako

Joj jaz o tem razmišljam že od sep...[sm=smiley36.gif] .


To pa je organizacija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].


Letos sva omejila tud pri najinih otrocih in samo eno darilo-ker vsako leto sem jaz vsako stvar posebej zavijala pa čim manjših bedarij-no letos ima pa nalogo se spomnit eno pametno stvar. 


V kakšnih denarnih okvirjih vsaj približno razmišljate, za eno darilo? 10€, 25€, 50€, 100€?


Imam pa edin namen še eno stvar naredit in sicer knjigo za našo hišo. Letos smo končno končali prenovo in ker sva ob z bratom doma je hiša čist druga. Sem pa najdla slike še ko je bila na mestu hiše še hosta, tako da bom dala vse skup kaj se je dogajalo ko sta začela graditi. DO letošnjega leta. Edin en problem imam ker še vedno nimam slike od vsehhhh... Tako da upam da mi rata ko bo mela mami rd slikat nas vse skup da bo za zadnjo stran...


Odlična ideja za piko na i novoletnemu kosilu ali večerji.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.11.2012 19:54:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




blaža -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 19:55:46)

Jaz sem že vse nakupla, edino za moža še nisem, pa ne vem še, če si bova kej kupla, ker si včasih kako stvar, včasih pa nič, ker praktično nič takega ne rabiva, nakita si ne kupujemo, ponavadi si sproti kupiva kar rabiva, tako, da je največja želja, da bi bili med prazniki s prijatelji, za Božič bolj družinsko ( lani smo povabli moje starše na kosilo, z njegovimi smo bli pri moževem stricu, komplet po njegovi strani), za Novo leto smo blili s prijatelji in pa videli smo se z vsemi družinami s katerimi smo si prijatelji. Eni so prišli k nam, k enim smo šli mi.

V bistvu mi je od vsega najlepše, ko razveselim otroke, sebe pa najbolj s tem, da se družimo s prijatelji, čeprav se tudi med letom vidimo, samo vseeno mi je tako lepo vzdušje [sm=smiley1.gif]

obdarimo najbolj otroka, pa ne pretiravamo. Letos smo dali za oba skupaj 50e, za ostale pa malenkosti kot so kaka dišeča mila, kremica, letos sem kupla tudi doccie ki dišijo po napolitanki [sm=smiley36.gif], za ženske in dekleta vazelin za ustnice, en tak dišeč, lep,.. ampak ne zapravim veliko.




takotako -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 19:58:29)

he he. org. glih ne sam pač naneslo je tako.. ker sem se odločla da doma naradim stvari-in potem je bilo leto res velik gob pa sem šla sam dodatno kupit kozarčke v obliki medveda in tako je en del narejen.

za otroke: tam nekje do 25e, za nečake 20evrov.





Stanislava_ -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 20:07:33)

IZVIRNO SPOROČILO: takotako

in potem je bilo leto res velik gob pa sem šla sam dodatno kupit kozarčke v obliki medveda in tako je en del narejen.


Še slika velike medvedje družine, medvedja tombola...in ste kompletni za novoletno zabavo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].





takotako -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 20:14:32)

Haha mogoče pa res. [sm=smiley36.gif].





Tutan -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 20:15:56)

Hm, normalni obseg, kot vsako leto. Torej (kot Božiček) - sin dobi nove smuči (navdušen smučar, kupit jih je treba v vsakem primeru, so lanske premajhne), letos še hčerka (dobi tradicionalno ninico-ovčko, kot jo je dobil sin, sem že naročila), mož (en pulover ima nagledan, moram malo ebayzalaufat), moja starša, njegova starša (puloverji vsi), njegova sestra s familijo (razmišljam o takem lepem podstavku - videla v 1001 dar, gor pa potem kekse, oreščke itn, vino), moja stric in teta (verjetno enako kot njegova sestra, mogoče ujagam kaj drugega, pomojem bo kaj v tem smislu iz 1001 dar), moja sestrična in bratranec (pomanjkanje nogavic - torej nogavice v kakšnih odbitih vzorcih - enako ebay), njegova nečakinja+partner (beri točka nogavice).
Cenovno pojma nimam, če odvzamem sinove smuči (sva danes gledal Elanove, so znižane na 200, pa mislim, da jih bova kar vzela, pa kot pravim jih rabi, drugače bi bilo manj - cca 30€ zanj), za ožje sorodstvo torej od 100-150€. Smo pa res taka povezana familija in se v krogu teh ljudi vidimo vsaj 1x do 2x tedensko.
Pes dobi nov povodec, ostale živali (ja, mamo mali živalski vrt [sm=smiley36.gif] pa živalske posladke).
Naumit moram še za 3 otroke od prijateljice, da bo vse skupaj cca do 20€ (enako, smo res povezani in skupaj) - mogoče kakšno knjigo pravljic, no bom videla, ali pa bom vzela tiste kompletke lego kock (tamajhne). Madoniš, letos mi gre Spar akcija LEGO dol[sm=smiley36.gif]
Za božično večerjo gremo k mojim, na božično jutro pa k mojemu stricu. VSaj tu prišparamo [sm=jezicek.gif]




majčica1508 -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 20:26:32)

Mi bomo tudi podarjali in sicer sem že nekaj danes nakupovala(smo bili na Jelenjem grebenu)kupila sem pa jelenove salame,domačo marmelado,med,potem smo zavili še v čokoladnico in se še tam založili,to je za odrasle,pa kakšen zeliščni čaj bo tudi zraven.....Obdarujemo tasta,taščo,sestro,brata,nečake in nečakinje,po moji in njegovi strani  in pa 2 prijateljici z družino...Ponavadi gre ena minimalna plača za darila....Ko nakupujem za otroke vedno starše vprašam,kaj si želijo,da ne kiksnem mimo......
Moj bo meni plačal registracijo za avto,jaz pa plačam podaljšan vikend nekje na obali....
Obdarujemo se že od nekdaj.........




Stanislava_ -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 20:30:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

mož (en pulover ima nagledan, moram malo ebayzalaufat), moja starša, njegova starša (puloverji vsi),


Sem mislila, da se to dogaja samo v filmih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..ampak tvoj sigurno ne bo rdeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].


Za božično večerjo gremo k mojim, na božično jutro pa k mojemu stricu. VSaj tu prišparamo [sm=jezicek.gif]


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




rozilu -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 21:24:21)

Obseg bo omejen, kot vedno samo na otroke, mogoče za mojega še kako malo presenečenje (ima tudi RD tam okoli in dobi eno skupno darilo...). Sicer pa obdarujem samo otroke - hčerko in nečake (teh je pa vsako leto več). Najraje kake fajn knjigice, čeprav nečak ni več navdušen nad tem... no, vsaj on je letos ne bo dobil.

Najbrž bo vse v zadnjem trenutku, kot vedno [sm=smiley1.gif], razen za mojo že zbiram ideje.




Felicita -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 21:39:36)

pri nas bo običajni obseg oz. se bo zmanjšal samo toliko, s kolikor familije smo se skregali [sm=smiley36.gif] (u bistvu niti ni smešno... je bolj bizarno, otročje, ampak takle mamo). Prvo darilo je že kupljeno, ampak kaj dalje od tuki še nisem prišla.




naja17 -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 22:32:12)

Mal razmišljam že o tem, nabiram ideje... Obdarujemo se, budget okrog 10 eur (gate, štumfe, rokavice itd.), za otroke mal več ponavadi max 20 eur...

Miklavž nosi samo pri starih starših otrokom...

Božiček pusti pri tastu in tašči, kjer smo na večerji mi in svakinja z družino, tko da mi se obdarimo. Pol pa pri nama še malenkost za naju pusti in pa za otroke bližnjih prijateljev (oz. pač tud dedek Mraz odvisno od družine).




mateyka -> RE: Novoletna darila (18.11.2012 22:32:28)

jaz obdarjam samo s keksi in pecivom (kar bom spekla), otrok baje dobi neke dinozavre (to ji je zakon) in vulkan, za ostalo pa ne vem..




Anonimen -> RE: Novoletna darila (19.11.2012 8:55:31)

Pri nas Miklavz pri mojih kake stumfe in mandarince prinese ... obdarujemo se pa za bozicka in sicer obdarujemo najozjo familijo in bliznje prijatelje ... bo pa letos bolj omejeno vse skupaj: tamaledva in od mojega necaka bodo dobili kako igracko, odrasli bodo pa dobili domace poslastice (domaco vroco cokolado in padomace cimetove mandlje) ... mojemu bom pa eno lepo udobno pizamo privoscila ... Upam, da jim bo vsec.




witch -> RE: Novoletna darila (19.11.2012 9:00:13)

Obdarujemo se v krogu družine.Fant, starša, sestra, njen partner in sin, pa seveda tašča. Znesek do 20 eur za vse. 2 darili sta že kupljeni [sm=bravo.gif]
Babica pa dobi kako malenkost, pa kakšno domačo stvar (piškotke, enkrat marmelado, kakšen liker).




josephine27 -> RE: Novoletna darila (19.11.2012 10:03:26)

Jaz za enkrat še razmišljam in nisem še nič kupila. Midva z možem si zadnja leta ne kupujeva več daril ampak si skupaj nekaj kupiva za oba. Napr. lani vstopnice za koncet. Letos verjetno kakšna savna in masaža. Za otoke vedno kupimo nekaj kar si želijo oz. pišejo Miklavžu in Božičku. Za ostale starše, stare staše, tete, družinske prijatelje... pa bomo pripravila take košarice dobrot, kar za vcelo družino skupaj. Piškote bomo spekli doma. Kaj točno bo v košaricah se še nisem odločila. Bodo pa enake za vse.




nyna84 -> RE: Novoletna darila (19.11.2012 10:08:46)


IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

mož (en pulover ima nagledan, moram malo ebayzalaufat), moja starša, njegova starša (puloverji vsi),


Sem mislila, da se to dogaja samo v filmih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..ampak tvoj sigurno ne bo rdeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].


Z jelenčki? [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley2.gif]
Jaz pa ne upam kupovati oblačil, ker je težko zadeti tako velikost in model, pa nekateri so izbirčni, kaj oblečejo. Pa mi je škoda denarja za nekaj, kar se potem ne uporablja in se valja po omarah.




nyna84 -> RE: Novoletna darila (19.11.2012 10:10:17)


IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

pri nas bo običajni obseg oz. se bo zmanjšal samo toliko, s kolikor familije smo se skregali [sm=smiley36.gif] (u bistvu niti ni smešno... je bolj bizarno, otročje, ampak takle mamo).

Vse je za nekaj dobro, pravijo. [sm=smiley2.gif] [sm=smiley36.gif]




_sonček -> RE: Novoletna darila (19.11.2012 10:19:46)

Jaz bom za družino, se pravi za moje starše, starše od partnerja, brata z družino in partnerjevo sestro z družino, babice in dedke obdarila z domačo marmelado in vsak bo dobil še žepni koledarček s sliko najinega sinka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  za ostale, prijatelje itd. smo se zmenili da se obdarujemo minimalno, kaka kava, kaki piškoti, sladkarija...malenkost pač, otrokom pa kupimo kako igračo, letom primerno in to je to

Aja, pa midva s partnerjem se tudi obdarujeva, s kako malenkostjo...kak parfum, šal, kapo ali kaj podobnega, tamali pa bo dobil kako igračo




Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>