|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj vprašanj glede tiramisuja
25.7.2006 16:21:33   
Mala Vita
Najprej me zanima kakšen je ta sir mascarpone?user posted image Ali naj ga iščem v trgovini tam kjer so mlečni izdelki oz.skuta?
Pa še tole: kakšna smetana je boljša za tiramisu - rastlinska ali navadna sladka smetana?

LP in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
25.7.2006 16:26:49   
Bubamaraa
Mascarpone dobiš pri mlečnih izdelkih...Ampak raje vprašaj prodajalko, če ga sploh imajo, ker se ga pri nas dobi zelo težko.......Glede smetane pa jaz uporabljam alpsko sladko smetano za stepanje in je super.....user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
25.7.2006 20:42:16   
Anonimen
mascarpone sir dobiš v vsaki merkatorjevi trgovini in tudi v Sparu. Najdeš jih tam, kjer so margarine, maslo, siri.

Jaz dajem rastlinsko smetano, ker je bolj trda in ko dodaš smetano v mascarpone, je bolj kompaktno - se ne sesede skupaj.

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
25.7.2006 22:15:35   
babylove
Jaz pa ne delam s smetano, samo sneg iz beljakov naredim.

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
26.7.2006 8:55:24   
pina-1
namesto maskarponeja lahko dodaš tudi philadelphijo. pride tudi dobro... jaz ponavadi uporabljamm rastlinsko smetano, ker je bolj kompaktna ko jo stepeš in meni je boljša po okusu.
poskusi dodat tudi sadnje ( maline jagode) pride fulllll dobro.....

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
26.7.2006 15:29:46   
Jessy
Al pa enostavno kupiš kar prašek od Dr.Oetkerja, pa imaš najmanj komplikacij, tiramisu je pa fuuuuuuuuuul dober! Mojga vsi hvalijo in zmerej vprašajo, če bo tudi na naslednjem praznovanju tiramisu!
Z mascarponejem sem ga delala le 1x, pa ni nič boljši od tega, sam več packanja je.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
26.7.2006 21:54:35   
Maja Z
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Jaz pa ne delam s smetano, samo sneg iz beljakov naredim.


Enako. In mi ji super. Njamiiiii

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
26.7.2006 22:04:37   
cmokec
Naredim isto kot Jessy. user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
27.7.2006 23:01:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
27.7.2006 23:03:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
28.7.2006 22:47:55   
Jessy
Ne vem, nalin! Meni ni bilo razlike. Oetkerjev tiramisu je zares zelo dober. Sicer pa 100 ljudi, 100 čudi! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
29.7.2006 13:25:00   
Anonimen
Meni so tudi te "kreme" praški bljak.

Ta pravi tiramisu je iz mascarponeja, pa ni nič več packanja kot iz vrečke. Jaz vse naredim v eni posodi.

Jessy, mogoče pa ta pravega še nisi probalauser posted image , ker bi potem hitro spremenila mnenje. Tudi v dostih slaščičarnah imajo te umetne tiramisuje.

Če boš kaj hodila v mojih krajih, te povabim na svojegauser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
31.7.2006 21:47:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Al pa enostavno kupiš kar prašek od Dr.Oetkerja, pa imaš najmanj komplikacij, tiramisu je pa fuuuuuuuuuul dober! Mojga vsi hvalijo in zmerej vprašajo, če bo tudi na naslednjem praznovanju tiramisu!





takega jz dela m skos in le res dobr...čim manj pacanja je...

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
31.7.2006 21:50:38   
Anonimen
Namesto mascarponeja dam kar Tamar sir, mi je tiramisu boljši z njim.

(odgovor članu Mala Vita)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
1.8.2006 0:03:55   
borovnička
Jaz pa uporabljam fino mleto skuto (polovico) pa rastlinsko smetano pa je ful dober. Ne dam noter tega sira. Sicer je pa vse za probat, pa se pol odločit kaj ti je najbolj všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
1.8.2006 10:31:24   
Maxica
Jaz tiramisu naredim tako, da naredim "maso" iz skute in sladke smetane, to razpolovim, nato pa v eno dam stepen beljak, v drugo polovico pa rumenjak. (poleg seveda sladkorja in ostalih stvari) Z mascarponejem še nisem delala, niti ga nisem še probala.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
1.8.2006 14:29:31   
N _ B
Kombiniram prašek za tiramisu od Dolcele ali Dr. Oetkerja ter mascarpone.

Svežih jajc se izogibam zaradi možnosti okužbe s salmonelo, predvsem v tem letnem času. Veste, da imajo restavracije prepoved pripravljanja jedi iz svežih jajc v tem letnem času?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nekaj vprašanj glede tiramisuja
2.8.2006 11:25:38   
asso
Mascarpone dobiš navadno pri skutah.
V kremo za tirami su se za pravi tiramisu da rumenjake, zmeša maskarpone in stepene beljake. Smetana pride na vrh. Jaz dam raje alpsko za stepanje, ker rastlinska mi ni dobra in strdim s kremfiksom.

Tiste kreme iz vrečk so kar so, packanja pa je nekaj istega kot pri pravem tiramisuju.

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.