|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj receptov-RIBJE JEDI
20.10.2005 14:04:07   
Anonimen
HOBOTNICA V SOLATI:
Hobotnicam pri glavi izvlečemo črevo,odstranimo črnilo in dobro operemo.
Potolčemo jih z kladivom.
Položimo jih v kozico.
Prilijemo malo vode,dodamo nekaj plutovinastih zamaškov(plutovina pospešuje mehčanje)
Dušimo,da se zmehčajo.Odstranimo zamaške in hobotnice v soku ohladimo.
Ohlajeno narežemo na kolobarje,jim dodamo olje,strt česen,sesekljan petršilj,sol,poper,,kis.Solato mariniramo čez noč.

POLNJENI LIGNJI

Drobno sesekljano čebulo stresemo na olivno olje in jo popražimo le toliko,da ovene.
Nato dodamo cele z oklepom vred oprane škampe(eni ki si želijo rdečo buzaro,dodajo 3 dag paradižnikove mezge)
Dobro premešamo.Prilijemo vino.Dodamo maslo.strt česen,tanke kolobarje limone.
Prilijemo še nekoliko vode.Pokrito dušimo 25 minut.
Nato solimo popramo dodamo sesekljan petršilj in droptine.
Ponovno zavremo.

DUŠENI OSLIČEVI FILEJI

Fileje posolimo in zvijemo v rolce,po potrebi jih spnemo z zobotrebci.
Na olju popražimo sesekljano čebulo le toliko da oveni.
Dodamo na kocke narezan olupljen paradižnik lovor,rožmarin,brinje.nekaj zrn celega popra zalijemo z vodo ali ribjim fondom,pokrijemo z peki papirjem in dušimo 20 minut.
Odkrijemo,dodamo masleno kroglico,vino in sesekljan petršilj.V pečici ponovno dušimo še 5 minut.

Ko jih servirate lahko dodate še kuhan krompir kot prilogo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?