|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj na hitro
24.9.2007 8:42:50   
Strawberrie Cherrie
Kaj naj danes skuham? nekaj res na hitro, cca pol urce?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 8:53:33   
Anonimen
Njoke s sirovo omakouser posted image

Al pa makarone z tuno.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 9:35:39   
ziva_
al pša kake testenine s tuno... al pa smorn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 9:45:21   
Anonimen
Rižota z gobami. To bo danes pri nas.

(odgovor članu ziva_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 10:00:18   
mojsoncek
Imas kaj v skrinji... to bo najbolj hitro.

No, mi bomo imela danes joto (iz skrinje user posted image ).

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 11:56:33   
Anonimen
Prežganka
Za pet oseb potrebujemo: 5 žličk dobrega oljčnega olja in košček masla, 5 žlic polnozrnate ali pirine moke, 2 žlici bele moke, 1,5 litra vode ali juhe, malo soli, popra, kumino, 5 jajc, 5 žlic parmezana, 5 žlic narezanih kruhovih kock.
Prežganka, ali juha na hitro. Za vse generacije. Motijo se tisti, ki menijo, da je ta juha samo za starejše ljudi. Mnogi smo zrasli z njo in mnogi z njo rastejo. Ni slabša od kupljenih, že pripravljenih juh. Je cenejša in bolj zdrava. Da le ni moka preveč pražena ali celo zažgana, kar ni zdravo. Ime je res dobila po prežgani moki. Tako so kuhali včasih. Za zdravo prežganko moke ne pražimo, ampak jo na dobri maščobi, oljčnem olju ali maslu, le malo segrejemo. Ko se pojavijo mehurčki, jo zalijemo s toplo vodo in razmešamo z metlico za stepanje. Solimo, dodamo malo cele ali zmlete kumine - kimla in počasi kuhamo 20 minut, da se moka skuha. Na koncu posebej stepemo celo jajce in kanček dobrega oljčnega olja, v curku vlivamo v vrelo juho. Premešamo in odstavimo. Po želji malo popopramo. Zlijemo v globok krožnik, dodamo na maslu prepražene kruhove kocke in posujemo s sveže naribanim parmezanom. Prežganka je dobra le, če jemo vročo. Za začetek jo zajemamo ob robu krožnika.

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 12:03:06   
Anonimen
Tortelini, lahko s smetanovo omako, z drobtinicami, sirove ima naš Tibor npr. ful rad posute s sladkorjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 12:08:08   
gumbek
mi imamo njoke z omakco stročji fižol aja pa še juhico.

_____________________________


Firbec sem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 12:10:56   
klavdijas
Pri nas bodo sladki makaroni:

Skuhaš testenine ( lahko špagete, široke rezance, polžke v slanem kropu). V posodi segreješ skuto in kislo smetano, ko se začne vleči v to zmešaš testenine in zabeliš z drobtinicami, katere zarumeniš na putru. Lahko je za posladek po juhi ali pa samostojno.

Dober tek,

            Klavdija 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 17:14:35   
polona2
Skutne štruklje, seveda ne tisti home made, ampak od Pečjaka, ali od Mizica, pogrni se.

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nekaj na hitro
24.9.2007 17:42:39   
Strawberrie Cherrie
Sem naredila njoke z gorgonzolouser posted image user posted image user posted image mljask

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)


Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!