|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj dobrega iz hrušk
23.8.2010 13:20:24   
Ekaz
Dpma imamo precej hrušk. Konec tedna praznujemo rojstni dan in bi jih uporabila in iz njih kaj dobrega naredila. Ni nujno, da je to pecivo, bistveno je, da ni veliko dela: mogoče kot nek kompot oziroma bovla ali pa kot dodatek ob aperitivu (mogoče na kocke narezano). Nobene ideje nimam in na forumih nič pametnega ne najdem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj dobrega iz hrušk
23.8.2010 13:23:52   
bučkabb
olupiš, prerežeš, očistiš pečke, polovičke nato naložiš na pekač in jih poliješ z čokolado ter z mandeljni okrasiš da zgledajo kot ježki......

ena izmed opcij, ki sem se jo takoj spomnila, ....

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2010 13:45:59   
Ekaz
Na pekač...je treba dat kaj v pečico?

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 13:52:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2010 14:16:16   
constanca

glih danes sem delala za kosilo pito s hruskami.

Spodaj sem ti (verjetno neuspesno) pripela en link za lazjo predstavo iz kulinarike.

Drugace pa jaz delam tako: listnato testo, potresem z mletimi mandlji, gor nalozim na krhlje narezano sadje, potem pa zalijem z mesanico: 2 jajca, smetana, malo puding praska, sladkor) pa ze leti v pecico. Ko je nekako na sredi peceno potresem se z mandljevimi listici, da lepse zgleda.

Ce je kaksen bolj poseben dan serviram mogoce z malo vanilijevega sladoleda.

Je pa ogromno moznosti kako lahko na tak nacin porabis veliko sadja.

www.kulinarika.net/recepti/12580/sladice/lahka-svicarska-sadna-pita-w-he/

Lepo peci,
K

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2010 14:24:35   
bučkabb
ne ne rabiš nič pečt, sam sem napisala na pekač, ker se čokolada malj dol scedi in da pol nimaš vse povprek popacano, pol daš lahka v hladilnik, da se čokolada strdi in potem lepo na krožnike serviraš

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2010 16:26:29   
kjava
Olupiš, daš na pol, izdolbeš peške, mal pokuhaš, lahko tud v vinu, pol pa v uno vdolbinico sladoled, oblieš s čokolado pa mal smetane.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?