Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Lep pozdrav! Obožujem namaze iz sončnih semen z bučkami, zelišči, jajčevci... Ker so zelo dragi, sem razmišljala, da bi jih sama pripravila. NA netu sem našla kar nekaj receptov, vendar so vsi za takojšnjo porabo. JAz pa bi imela to rada "vloženo", da imam večkrat pri roki, saj mi je to super zajtrk. Na deklaraciji piše, da vsebujejo npr. sončnična semena, zelišča, olje, koncentrat limoninega in jabolčnega soka, sol, česen. In nič drugega. Pa me zanima ali to res obstane in kako dolgo. Bi bilo ok, če pač v pečicimalo popečem npr. jajčevce, potem pa zmeljem z ostalimi sestavinami in nato v kozarcih malo pokuham. Kot npr. pri ajvarju? Je katera že poskusila delati te namaze?
Lep pozdrav! Obožujem namaze iz sončnih semen z bučkami, zelišči, jajčevci... Ker so zelo dragi, sem razmišljala, da bi jih sama pripravila. NA netu sem našla kar nekaj receptov, vendar so vsi za takojšnjo porabo. JAz pa bi imela to rada "vloženo", da imam večkrat pri roki, saj mi je to super zajtrk. Na deklaraciji piše, da vsebujejo npr. sončnična semena, zelišča, olje, koncentrat limoninega in jabolčnega soka, sol, česen. In nič drugega. Pa me zanima ali to res obstane in kako dolgo. Bi bilo ok, če pač v pečicimalo popečem npr. jajčevce, potem pa zmeljem z ostalimi sestavinami in nato v kozarcih malo pokuham. Kot npr. pri ajvarju? Je katera že poskusila delati te namaze?
odebeljeno so konzervansi. pa kokr jest vem, tut kupljeni namazi nimajo nekega dolgega ('ozimniškega') roka trajanja, max kak mesec, pa še to v hladilniku; to pa lahko dosežeš tudi sama - z dovoljšnimi temperaturami pri pripravi, pomitimi in pogretimi kozarci, ... pa seveda, shranjeno more bit na hladnem in predvsem temnem prostoru. to so moje ideje, kej več pa ne bi vedla. bi pa prosila tut jest za kak recept.
_____________________________
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
Rok trajanja namaza je 1 leto, v trgovini (Dm) je shranjen lepo na polički. JA, sol in koncentrat lim. soka sta res konzervansa, samo da bi tako dolgo zdržalo? Ker okusiti pa ni, da bi bilo zelo kislo ali slano. Hm, po moje je edino logično, da je pasterizirano ja... Ali pa kakšen dodatek morda le ni naveden:).
full dober namaz, sam ne vem kako dolgo ni obstojen - jaz ga delam sproti skuta, sol, sončnična semena (zdrobljena) in sončnično olje.
zdrobiš semena, jih vmešaš v skuto, in dodaš sol in olje. za pogledat ni najlepše , ker je take mal čudne zelene barve, sam ko pa probaš... jaz zraven potem narežem še kako salamco, pršut...