|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Meso: pljučna
14.10.2012 12:18:41   
takotako
no v skrninji imam pljučno, pa bi rada kaj posenega kak dan naredila. En del mam rezerviran za fondi. Kaj pa ve delat iz tega dela mesa?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Meso: pljučna
17.10.2012 8:50:42   
Tutan
Pljučno pečenko lahko mariniraš na 100 različnih načinov - net ti najde ogromno marinad, poprovo, zelenjava+vinček, včasih Rudolf navrže kakšno dobro idejo. Vendar mariniranje pljučne zahteva svoj čas - 1dan, večinoma receptov 2 dni, nekateri pa tudi po 3, 4 dni marinirajo zadevščno.
Potem to standardno popečeš.
Lahko narediš tudi stejke, mi imamo radi pač dobro pečene, imaš pa (na netu) zopet en kup idej, kako prepričati stejk, da je znotraj krvav user posted image - nam ne sede okus, res user posted image
Pljučno lahko pripraviš tudi na žaru (zdejle so še lepi dnevi pred nami) - pa prej mariniraš, sploh kak rožmarin bo znal fino pasat - ali pa če jo narežeš na kocke in natikaš na vejice rožmarina.
Potem je tukaj biftek - če imaš dober kos pljučne pečenke, je skoraj greh, da ne vzameš del za biftek (pa tudi če je samo tak za večerjo cca 20, 30 dek).
V bistvu je pljučne za fondi še najbolj škoda user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?