|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mesni in sirni founde
29.12.2007 19:05:08   
altati
Iščem kakšne dobre ideje.
Kaj vse lahko pečemo, kakšne omakice zraven?????

Hvala, hvala, hvala....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mesni in sirni founde
29.12.2007 20:11:30   
Anonimen
Jaz sem jih za k mesnemu kar kupila. Kupila sem eno sirovo (uno salso, v katero se lahko koruzni čips pomaka), pa lutenico, tartarsko bom še kupila, pa sečuansko od Uncle Bens bom najbrž tudi, ker je malo pekoča. Potem pa imamo doma še gorčico in hren s smetano, bo pa že kar dovolj.

K sirovemu fundiju pa po moje ne pašejo omake, kvečjemu kakšnme gobice ali olive mogoče.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 20:17:17   
mala maja
Pečeš lahko kar precej mesa, samo pazi da je tisti ki je hitro pečen in narezan na male koške (puran, piščanec, svinjina, kakšen zajček...goveji se kar dolgo peče)

Omakice pa ti je že splišni povedala.user posted image

K sirovemu pa noro dobro paše pršutuser posted image  in kumarice,  sam pazi, da se ne prenaješ, da ti ne bo slabo kot je bilo meniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 20:35:24   
altati
Hvala, hvala....saj za sire imaš prav Splišni. Kumarice, olive itd....
kateri siri pa so najboljši za founde?

Omakice bom pa tudi sama kar kupila. Hvala za ideje obema.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2007 21:20:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati
kateri siri pa so najboljši za founde?

Saj ne vem, a so različni ...? Mi pač kupimo tistega, ki je. Za fondi mora biti namreč poseben in moraš imeti že srečo, da ga sploh dobiš. No, zdaj je verjetno že malo bolje, ko so vsi ti centri, ampak včasih ga pa res niso povsod imeli. Je pa v škatlah.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2007 22:56:51   
altati
sem že naumila kaj potrebujem za sirov founde

http://kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6010&offset=0

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2007 19:28:45   
Suzi*
Jaz bom tudi jutri delala mesni fondi, danes sem nabavila že pripravljene omakice, pa zraven bom še kakšen tatziki naredila, pa kombinacijo ketchup-kisla smetana.

Se bom pa kar sem urinila z enim malo bolj tehničnim vprašanjem: kaj naliti spodaj v gorilnik za mesni fondi? Da bo lepo gorelo in ne bo smrdelo... Sem čist pozabila, ker ga že dolgo nismo uporabljali. user posted image

Hvala.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2007 19:30:42   
tinkamiška
ponavadi se kupi neka mešanica špirita...mi smo ga kupovali v lekarni...smrdi pa na začetku, potem tako mesek začne dišat, ko se peče in ta vonj prevladauser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2007 19:42:17   
Suzi*
špirit? bo za preverit v lekarni.
sem pa zdaj na drugem forumu slišala, da se noter nalije tisti vosek oz. olje za sveče (parafinsko)??? user posted image

Kaj bo zdaj pravilno? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2007 20:18:07   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

špirit? bo za preverit v lekarni.
sem pa zdaj na drugem forumu slišala, da se noter nalije tisti vosek oz. olje za sveče (parafinsko)??? user posted image

Kaj bo zdaj pravilno? user posted image

Oboje oz. karkoli.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 20:46:07   
tinkamiška
hmm, mi smo vedno nalivali špirit, je pa res, da smo to delali že kar nekaj časa nazaj, mogoče pa je zdej bolj modernen ta vosekuser posted image bi blo pa fino it vprašat v eno trgovino kjer pordajajo posode za founde, mogoče imajo pa tam tudi to zadevico za "podkurit"user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?