|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mesna rulada
18.10.2009 21:38:04   
Balonchy
Po navadi delam mesno rulado tako - svinjski zrezki, šunka, sir, začimbe... Prepražim z nekaj zelenjave in spodlivam z jušno osnovo... Stvarca je njami za si prste obliznit!

Problem?
Naveličani nadeva!!!

Večkrat zamenjam meso (puran, teletina, ...)... Včasih jih tudi spoham...
S čim lahko zamenjam nadev???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mesna rulada
18.10.2009 23:03:34   
gloria
zelenjavni nadev+sir(špinača,korenje,grah,cvetača,brokoli)
gobov z jajčkom
mleto meso (prepražiš na čebulci,začiniš,dodaš jajce ter mal drobtinic)
por + kisla smetana
šparglji z slanino




_____________________________

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mesna rulada
19.10.2009 8:55:06   
čmrgelj
mogoče bi pa kaj novga poskusla naprimer

Puranja štručka   ·       2 puranja (piščančja) zrezka nareži na drobne koščke, res naj bodo majhni, čim manjši tem boljši ·       2 žlice kisle smetane lahko tudi več, odvisno od velikosti mesa, pri puranjem malo več ·       2-3 jajca (žvrkljanja) ·       sol ·       poper ·       strt česen ·       peteršilj ·       drobtine Vse skupaj dobro zmešaj, pusti počivat 1 uro, zmes naloži v pekač in oblikuješ v štručko, peci 1 uro in med peko večkrat polij z lastnim sokom ali vodo, še boljše z govejo juho, pa res velikokrat polij .


_____________________________

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Nosečke in COVID.
пеперутка16

Nosečke, ste se cepile proti COVID?

Da. (29%)

Ne. (71%)


Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!