|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mesna lazanja
2.10.2008 10:48:53   
ery
A ima katera hiter, enostaven in dober recept za lazanjo? Sem kupila lazanjo od Barille sedaj pa kakšnega pametnega recepta nimam. Vem pa, da ste tukaj nekatere kuharice, zato hitro.. recepte... user posted image

_____________________________



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mesna lazanja
2.10.2008 11:04:29   
Balonchy
Na drobno sesekljani čebulici prepraži mal mešane zelenjave in mleto meso. Začini, dodaj malo paradižnikove mezge in to je to. Potem pa v pomaščen pekač najprej razporedi pašto, čez meso + bešamel, pa spet pašto, meso in čez mal več bešamela.

Pečem pa tričetrt ure na cca. 170-180°C...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mesna lazanja
2.10.2008 11:13:05   
Eca
Jaz naredim zelo podobno, edino "po novem", več ne delam klasičnega bešamela, ker se mi vedno mudi in se mi ni za kuhat bešamel. Naredim pa tak bešamel:
Zavrem 250 ml vode, dam not jušno kocko (to naredim vmes ko dušim meso), tik preden pa začenem zlagati sestavine v pekač, pa tej jušni osnovi primešam 250 ml sladke smetane, 250 ml kisle smetane in 80g parmezana. To je to.
Na koncu pa lazanjo posujem z mešanico semen. Se fajn zapečejo in je zelo hrustljavo in dobro.

Lp, Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mesna lazanja
2.10.2008 11:22:56   
enkratna
Jaz delam podobno kot Balonchy, vendar brez zelenjave. Namesto bešamela pa med plastmi dajem nariban sir (mesni del naredim bolj sočen, da ni presuha lazanja).

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mesna lazanja
2.10.2008 11:32:57   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Jaz delam podobno kot Balonchy, vendar brez zelenjave. Namesto bešamela pa med plastmi dajem nariban sir (mesni del naredim bolj sočen, da ni presuha lazanja).



No, pa sir sem pozabila napisati... user posted image   Tega ne šparam...
Obvezno je pa mesni del bolj sočen, ja... Ker drugače, če lazanja stoji nekaj časa je taka kot bi jedel žaganje!!!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mesna lazanja
2.10.2008 13:15:16   
puncica
jaz delam takole KLIK

Nam je vsem všeč in še povsem enostavno jo je naredit.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mesna lazanja
2.10.2008 16:40:06   
kaya2007
Pečem pa tričetrt ure na cca. 170-180°C...


tolk časa?? jaz pečem 20 minut na 200, tako tudi piše na škatli od barile..in pride čisto italjanska-mehka in sočna user posted image  je pa res, da testo prej malo pokuham.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mesna lazanja
2.10.2008 17:29:21   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Pečem pa tričetrt ure na cca. 170-180°C...


tolk časa?? jaz pečem 20 minut na 200, tako tudi piše na škatli od barile..in pride čisto italjanska-mehka in sočna user posted image  je pa res, da testo prej malo pokuham.


Jaz pašte ne kuham in sočna je tudi, ker naredim mesni nadev bolj "na redko"... Je pa odvisno od količine koliko časa pečeš... več plasti kot je, bolj je debela. Pa verjetno je odvisno tut od pečice... user posted image  user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mesna lazanja
2.10.2008 19:00:23   
Anonimen
A testo prej skuhate in koliko časa

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mesna lazanja
2.10.2008 19:29:35   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

A testo prej skuhate in koliko časa


Ne, kupiš od Barile testenine za lazanjo in jih surove nalagaš v pekač. Potem se z tekočino s katero so polite (bešamel, ali samo mesna omaka bolj sočna ali kaki drugi prelivi) dobro napijejo in to je to.

Jaz sem samo 1x kuhala, pa so se zlepile in jih ne bom nikoli več. Te od Barille so pa zakon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mesna lazanja
13.10.2008 17:36:17   
kaya2007
Jaz sem samo 1x kuhala, pa so se zlepile in jih ne bom nikoli več. Te od Barille so pa zakon


jih moraš posebej zložit, drugače je kriza, ja user posted image  jih pa jaz kuham, so mi boljše.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mesna lazanja
13.10.2008 17:48:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

A testo prej skuhate in koliko časa


Ne, kupiš od Barile testenine za lazanjo in jih surove nalagaš v pekač. Potem se z tekočino s katero so polite (bešamel, ali samo mesna omaka bolj sočna ali kaki drugi prelivi) dobro napijejo in to je to.

Jaz sem samo 1x kuhala, pa so se zlepile in jih ne bom nikoli več. Te od Barille so pa zakon
user posted image user posted image user posted image
sploh nimaš veliko dela z njimi, zložiš testenine, vse sestavine, daš v pečico in voila!

S kuhanjem je sama packarijauser posted image


_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Mesna lazanja
29.10.2008 15:24:31   
Lia25
http://www.mojirecepti.com/recept/mesna-lazanja.html

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?