|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Matevž
9.12.2005 14:24:09   
sezam
Kako delate matevža. A se skuha samo posebej krompir in posebej fižol, oboje pretlači in nato zmeša. KAj se doda še zraven? A se samo soli?

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Matevž
9.12.2005 14:48:12   
Skorpija
Uuuuuu matevž.... Zakon! Jaz ga delam tako, da ločeno kuham krompir in fižol. Potem večino fižola obdelam s paličnim mešalnikom, samo pest zrn pustim celih. To dodam pretlačenemu krompirju+sol+maslo in njan, njam....

A govnač poznaš? To je precej podobno, samo da je namesto fižola zraven sladko zelje. Zelje narežeš na kar velike kose in ga daš kuhat skupaj s krompirjem - pustiš da se kar pošteno skuha, nato odliješ vodo, soliš, dodaš maslo, poper in malček kumine ter pretlačiš. Tudi to je noro dobro, čeprav čisto preprosto...

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Matevž
9.12.2005 15:59:23   
Suzi*
Pri nas v matevž dodamo še malo mletega česna.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Matevž
9.12.2005 17:03:02   
Anonimen
Matevž ali krompirjev mož

Čez noč namočen fižol skuhaš v vodi v kateri se je namakal.Posebi krompir.
Uporabimo čim manj vode.Nazadnje zmešamo odlit krompir in fižol,dobro zmečkamo-pretlačimo.
Ta pire zabelimo s čebulo,ki se je repražila na masti ali zaseki,in začini se z strtim česnom.

Česen lahko primešamo zabeli,ampak samo za toliko časa,da zadiši.
Solimo.Jed mora biti gosta,kot pire zraven pa paše kislo zelje ali repa,suha svinjina,klobase.
 
 
 

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Matevž
9.12.2005 17:17:27   
Skorpija
Ja, jaz cele stroke česna dam kuhat zraven fižola, pa potem tudi kakšnega zmečkam notri. Neva, čebula mi pa nekako ne sede noter user posted image

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Matevž
9.12.2005 17:35:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

Ja, jaz cele stroke česna dam kuhat zraven fižola, pa potem tudi kakšnega zmečkam notri. Neva, čebula mi pa nekako ne sede noter user posted image


Tako je v original receptu,če pa kdo ne mara čebule jo pa ne da.user posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Matevž
9.12.2005 17:37:12   
Anonimen
Aja česen kiuhan z fižolom pa je izgubil že vso svojo aromo in ookus med kuhanjem.Jaz dam tudi v fižol kuhat česen in lovorov list in žličko jedilne sode,da potegne ven krčavost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Recepti: Družinski novoletni prigrizki
Te družinske novoletne prigrizke lahko pripravite tik pred novoletno zabavo. Prav tako jih lahko shranite za pozen zajtr...




Mehčalec, ki mi najlepše diši




Lenor (43%)

Ornel (14%)

Silan (18%)

Softlan (3%)

Luna (15%)

Duel (7%)


Število vseh glasov: 9631

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!