katjandraž
|
Beti, mi ogromno mislimo na vas in držimo , da bo malček hitro boljši. Si raje ne predstavljam, kaj preživljate. Tudi mi smo bolni, Ana ima vneta ušesa in še virozo za povrh, pa sem že čist "razštelana", kaj bi šele bilo, če bi morala v bolnico. No, pri nas je na srečo že nekoliko boljše, pogruntali smo super sistem za spiranje noska, tako da jo tudi ušesa skoraj ne bolijo več. Lahko pa da je tudi že antibiotik začel delovat. Pa končno spet vsaj približno normalno je. Peli, sem ti kar fouš, ko pišeš o sprehodih. Ana je šla predvčerajšnjim na svoj prvi sprehod, zvečer je bila pa že bolna, tako da zdaj čakava, da bo ok in da spet posije sonce. Dan je pa definitivno prekratek, sploh ne vem, kako lahko čas tako leti. Cebelicamaja, lepo te je spet brati. Glede črpanja mleka so meni isto rekli, ko sem prišla z vročino se pokazat v porodnišnico. Samo ti po pravici povem, da tega ne delam, ker me je strah, da bom imela skoz večje količine mleka. Sčrpam si, če mi mala dalj časa ne pije in čutim, da me vse tišči. Zadnja 2 dni si kar moram vsaj 2x na dan, ker slabo je, ker je bolna. Danes sem morala celo ponoči, ker me je pa že zelo bolelo, ker ni jedla 6 ur. Pa še je ostalo dovolj noter, da sem jo kmalu zatem podojila in je bila sita za 4 ure. Grem počasi moževo dohodnino narest, pa za otroški dodatek moram obrazec izpolnit. Pa še neki sem hotela naredit, pa sem že pozabila kaj. Tale moja zmedenost še kar ostaja, čeprav nisem več nosečka.
|