beba76
|
Trije so načrtovani, četrta ne, a ko je že bila, je ostala, žal pa nam seveda ni čisto nič. Stroški so, to ni kaj. Z oblekcami ne toliko, pride pa vrtec in vse druge aktivnosti, ko so večji. Pa če hujšega ne bo... Prostorska stiska je ali ni? Ne vem. V sobah so po dva (po spolih - imamo dva fanta in dve punci), pa se mi to ne zdi neka katastrofa. Nekaterim staršem je to hudo narobe, če nima vsak otrok svoje sobe, meni pa ni, ali pa je moje razmišljanje takšno zato, ker enostavno nimamo več placa. Torej s tem se ne obremenjujemo. Glede organizacije pa je včasih treba delati čudeže, ker ko so otroci večji, je glasbena, pa treningi, pa verouk, pa.... Jaz 4 dni na teden vozim okrog po aktivnostih, pa sta samo dva v šoli, mlajša sta še v vrtcu. Tako da dokler si na porodniški in dokler so majhni, ni panike, pol pa maš kar napeto - še posebej, če nisi doma v mestu, kjer otrok lahko gre sam na svoje vaje oz. trening. Mi smo na vasi in smo primorani peljati na vsako stvar. Pa se zbašemo v avto in gremo, kaj češ.. Aja, pa res rabiš koledar, da vse slediš, ker ko otroke nenhno sprašuješ, kdaj maš to, kdaj ono, te majo poln kufer, češ kaj si še nisi zapomnila??? Pa pralni stroj laufa vsak dan, če en dan vmes slučajno ne, že mislim, da je kaj narobe. Likam skoraj nič, ker vroče iz sušilca zložim, posesati mi pomagata večja, pa tudi kakšno posodo pospravita... Za čiščenje pa enostavni nisem več tako picajzlasta, kot sem bla. To je to. In na koncu naj še dodam, da bi imela še enega otroka, če ne bi rabila roditi. Torej, le ni hudo, če jih maš več...
|