|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maki, Zec ali Škender?
29.10.2011 16:25:44   
Kerensa*
Ideja je zorela dovolj dolgo, da je sedaj tudi dozorela.

Z mojim g. Možem končno začenjava organizirati 1. srečanje vseh še živečih generacij obeh najinih družin. Zaradi logistike bo potrebno eno srečanje organizirati v Sloveniji (Ljubljani), eno pa na Hrvaškem (Plitvička jezera). Na prvem se pričakuje cca. 50, na drugem pa cca. 80 ljudi. Srečanje je mišljeno okrog Velike noči 2012 (saj bi prej, pa organizacijsko ni izvedljivo).

Obe lokaciji sta načeloma izbrani. V Ljubljani bo to gostilna Jurman (alt_ernativa je Napoli), na Plitvičkih jezerih pa hotel Grabovac. Oba imata dovolj velike kapacitete in raznoliko ponudbo (hrane in pijače). In na obeh lokacijah imamo veze (al kako se temu reče - VIP?).

Še pred decembrskimi prazniki bova razposlala informativna vabila (trenutno zbirava kontakte), da vidiva, koliko bi jih sploh prišlo.

Ker pa bi bilo samo srečanje (po najinem mnenju) premalo, sva se odločila še za glasbo v živo. Mambo kingsov si žal ne moreva privoščiti, poleg tega pa so oni "glasba za mlade", za starejšo generacijo pa niti ne (kljub priredbam). In ker bi midva rada razveselila in presenetila predvsem njih, generacijo najinih staršev, sem se povezala z menedžerjem v naslovu omenjenih in izvedela, da so nam finančno dosegljivi (za cca. 2-urni večerni nastop).

Koga od naštetih bi za takšno situacijo izbrali vi?

- Džo Maračič - Maki (njega bi bilo najtežje dobiti, ker živi v ZDA)
- Vladimir Kočiš - Zec
- Zdravko Škender

Vsi trije imajo svoj repertoar, pojejo pa tudi priredbe ostalih CRO izvajalcev (ne samo starejše generacije, temveč tudi tiste, ki jo še mi poslušamo).

Je pa to mišljeno za srečanje v SLO, ne za tistega na CRO. Za pol-urni uvod pa že vemo, da pride Luka Šuntner (SLO Mladen Grdović).

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 29.10.2011 16:35:56 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maki, Zec ali Škender?
29.10.2011 17:00:27   
Najaa
Glede na to, da od naštetih poznam sam Zeca, navijam za njega.user posted image Pa njega tud pozna staro in mlado in se mi zdi, ima tako muziko.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2011 17:05:51   
Kerensa*
Tudi Makija poznaš...

http://www.youtube.com/watch?v=8h8QbkQTa84

... in Škenderja...

http://www.youtube.com/watch?v=-ysgZvj9cA8

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 29.10.2011 17:07:53 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2011 17:51:37   
TomTaylor
Ne poznam nobenega.

Me pa firbec - a to srečanje bosta sama financirala?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2011 17:52:51   
Kerensa*
Ne.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2011 9:05:08   
botrca
Od naštetih Zec...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2011 14:27:32   
mika
Kerensa, dovolj časa imaš, da se potrudiš za Makija. Zanimivo, da sem se par dni nazaj spomnila nanj in sem poslušala njegove pesmi...sicer imam neko retro obdobjeuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2011 15:26:09   
Kerensa*
Za Makija se (žal) ne morem potruditi.

Če bo v času Velike noči 2012 na Balkanu (ali zasebno ali pa zaradi večih nastopov), potem se ga bo načeloma dalo najeti (če bo še kakšen prost termin). Če ga pa ne bo, potem bi pa prišel samo za extra dober denar - ki ga pa jaz nimam, niti ga ne bi bila pripravljena plačati, četudi bi ga imela.

Že cena za Zlatka Pejakoviča (3.500€) ali Mladena Grdovića (4.500€), ki sta mi fenomenalna (in bi se dalo rezervirati termin), se mi je zdela previsoka, tako, da bo za pol ure uvoda pač nastopil Grdovićev dvojnik (ki je tudi super).

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 30.10.2011 15:27:40 >

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2011 19:14:32   
gita10
Mi smo imeli takšno srečanje pred leti. Je bilo fenomenalno se spoznati s sorodniki, ki jih morda prej vidiš samo na kakšnem pogrebu. Je pa to toliko govorenja in obujanja spominov, da je glasba res čisto v drugem planu. Če najdeš kakšen fajn duo - jih kar nekaj poznam, ki samo malo popestri večer je čist dovolj.
Pri nas to ni bilo potrebno, ker se pol familje ukvarja z glasbo in je bil skoraj v vsakem avtu kakšen inštrument.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2011 20:18:51   
Kerensa*
Hja, pri nas je pa tako, da če ne bo glasbe (da gredo vsaj malo pjevat i plesat), potem bodo popili toliko več rakije in se bodo toliko prej skregali (če ne zaradi politike in/ali nacionalizma, pa zagotovo zaradi posestnih meja ali tega, ko šta ima i kako je dobio ali pa ko nema, al bi morao imat). user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2011 9:27:23   
Colt
hehe, sem hotel napisat....če povabiš Zeca, a sem lahko tvoj sin? user posted image user posted image user posted image Ok mal resno...vsi trije so odlični, ampak se mi zdi da je Vladimir le en korak naprej, pri vsestranskosti.

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2011 13:21:23   
Kerensa*
Enega varnostnika (za vzorec) bomo pa potrebovali, Colt. user posted image Ready?

Sicer se mi je za to že ponudil bivši sošolec iz SŠ, ki je pri Green Dragonsih, tako, da izkušnje s fighti ima, ampak če pride, bo ugotovil, da Green Dragonsi proti Violam niso nič v primerjavi s tem, ko se ta familija nabere na kupu. user posted image Ti imaš pa izkušnje z RR-kokošnjakom, ki je bil, v dobrih, starih časih, zelo bojno razpoložen, tako, da bi bil mogoče pravi.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2011 14:27:01   
Paštetka
Definitivno Zec.
Sem spoznala Makija... Katastrofa.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2011 16:44:53   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Sem spoznala Makija... Katastrofa.

Ja? Kaj pa je bilo (jaz ga namreč še ne poznam osebno)? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.11.2011 19:35:50   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Enega varnostnika (za vzorec) bomo pa potrebovali, Colt. user posted image Ready?

Moja izredno mirna in pacifistična narava bi me (žal alpa na srečo) naredila za dokaj ''bogega''' varnostnika user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.11.2011 19:37:12   
Kerensa*
Who cares about your nature? Važno, da si velik in oblečen v črno in da stojiš pri vhodnih vratih. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.11.2011 19:41:38   
ZARA
U, glu-glu-boka debata. Maki hu? Kje najdeš take zvezdnike. Moram guglat potem, K.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.11.2011 19:42:57   
Kerensa*
Zara, tebe pa EMŠO še malce bolj je*e, kakor mene - četudi ne poslušaš te vrste glasbe, je skoraj nemogoče, da kot predstavnica tvoje generacije Makija ne bi poznala oz. vedela zanj. Ali vsaj za kakšno njegovo pesem (za katero morda niti ne veš, da jo poje on, ampak ti jo znaš pa najmanj napol na pamet).

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.11.2011 19:49:37   
ZARA
Resno ti govorim... ne poznam nobene njegove "pesmi". Že ime Maki me je odbilo. Slovensko glasbo ne poznam spljoh. Razen A.Godec in še par ... teh makijev pa resno ne obvladam... Shoot me.

Ajoj, zdele šele vidim, da sploh ni slovenec. Again. Shoot me again.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 1.11.2011 19:53:04 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.11.2011 19:51:33   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Slovensko glasbo ne poznam spljoh. Shoot me.

Pa bi te res... ker nihče od naštetih ni Slovenec! user posted image

In če tegale ne poznaš, potem pa tudi ne vem...

http://www.youtube.com/watch?v=DWsQwy2i8-w

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.11.2011 19:53:33   
ZARA
user posted image  OMG

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.11.2011 19:56:38   
Kerensa*
A pravilno sklepam, da OMG kot prvo pomeni, da pesem poznaš - kot drugo pa, da je tip v mladih letih izgledal grozno? user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.11.2011 20:02:37   
ZARA
Ne, ne poznam.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.11.2011 20:03:39   
Kerensa*
Pa saj ne živiš tako zelo Bogu za hrbtom, no...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.11.2011 9:16:40   
tamiflu
Jaz bi od teh treh zbrala Zeca

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?