Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:35:28
|
|
|
|
Erin
|
Punce, ste jo sploh mislile odpreti? Dajmo prifočkajte se! FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: - Erin
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:39:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Ammm, jaz NAVIJAM!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:27
|
|
|
|
polaris
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: - Erin
- Polaris
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:34
|
|
|
|
Erin
|
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Seki moj is in the town!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:36
|
|
|
|
tany83
|
Jaz sm tud navijacica zaenkrat... bomo videli kaj nam prinese ta januar ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:46:46
|
|
|
|
Erin
|
- Serendipity
- Polaris
- tany83
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Seki moj is in the town! Ma jaz sem skoraj vedno tu. Le povedat nimam nič pametnega polaris - ''sve se zluftali'', kaj (zgrešili)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:07
|
|
|
|
polaris
|
- Serendipity
- Polaris
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:45
|
|
|
|
polaris
|
Sorry Se*, sem že popravila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:57
|
|
|
|
Erin
|
polaris še tany dodaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:48:45
|
|
|
|
Erin
|
hahaha kr vse naenkrat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:49:09
|
|
|
|
polaris
|
Erin, odstopam, spet sem bila prehitra, daj kar ti nadaljuj. Sicer pa, kako se kaj počutiš?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:49:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Sorry Se*, sem že popravila Jaz tudi ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:50:09
|
|
|
|
Erin
|
Čaki... Ej dobro sem...že pridno vzhajam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:50:36
|
|
|
|
emina83
|
oj! evo bom še jaz navijačica, upam pa da borka ne bom v februarju, ampak da bom do takrat že rozika! drgač pa februarke, hitr se pofočkite, da bomo me lahka bolj intenzivno navijale!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Čaki... Ej dobro sem...že pridno vzhajam Pa pikica in novopečeni ati? Te / vaju kaj razvaja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:16
|
|
|
|
LuNa73
|
- Serendipity
- Polaris
- LuNa73
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris, LuNa73
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:59
|
|
|
|
polaris
|
Krasno, vidim da si vredu. Lepo pazi na tamauga, pa na tavelicga tud lohk mal pomerkaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:54:02
|
|
|
|
polaris
|
Čao LuNca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:54:08
|
|
|
|
Erin
|
FEBRUARSKE BORKE ZA 06.2. - ZalaTM xx.2. - .... Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- bastian111
- emina83
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73
< Sporočilo je popravil Erin -- 7.1.2008 21:04:40 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:56:02
|
|
|
|
Erin
|
bodoči ati me ful razvaja ja..samo še kuhat ga moram naučit drugače pa je popolno--> masaža skoraj vsak drugi dan ker me skoz križ boli zaradi išiasa (maternica mi na živec pritiska).
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:56:42
|
|
|
|
ZalaTM
|
Jaz ne pričakujem 6.februar,....januarja ni uspelo , upam, da nas bo februarja kaj več srečk . Vesel januar tistim ki postanete , kot tistim ki bomo delale na tem. M.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:58:36
|
|
|
|
Erin
|
Evo Zala si že na seznamčku.. Vso srečo v februarju!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:03:06
|
|
|
|
trinity22
|
Vidim, da smo začeli že s februarjem in da že pridno čvekate .... Jaz bi bila samo navijačica , ker še čakam kaj bo z januarjem, sedaj smo še v akciji ... Erin, Se* lepo vaju je brat. Pa stavim na 22%. Prosim če me pripopate med navijačke in na stavnico, pa pridne bodite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?