|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MIŠEK13 - polnjene melancane
23.11.2007 10:32:07   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image ker ne kupuješ Večera... user posted image  user posted image  user posted image Ena fina topla predjed...


Polnjene melancane


- 4 majhne melancane
- 20 dag gob
- 1 por
- 3 žlice olivnega olja
- 4 žlice kosmičev
- timijan po okusu
- muškatni orešček
- maslo za pekač
- sesekljan peteršilj
- 2 dl zelenjavne juhe
- 2 dl rastlinske smetane

Pečico vklopimo na 225 stopinj C. Melancane operemo in jih razpolovimo. polovice posolimo in jih v pečici na hitro opečemo (10-15 min). Izdolbemo jim sredico in jo seseklajmo. Gobe in por operemo, osušimo ter drobno narežemo. Vse skupaj podušimo na nekaj olivnega olja, nato dodamo sesekljano meso melancan. Zelenjavno maso potresemo še s kosmiči. Nadev še začinimo s timijanom in preostalimi začimbami. Pečico segrejemo na 180 stopinj C. Ognjevarno posodo namažemo z maslom, vanjo položimo polnjene melancane in jih v pečici zapečemo. Posebej prevremo zelenjavno juho, ji dodamo smetano, dobro začinimo. Pečene melancane damo na krožnik, jih prelijemo z omako in po vrhu potresemo še s sesekljanim peteršiljem.


Dober tek! user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MIŠEK13 - polnjene melancane
23.11.2007 10:48:13   
muki1
Mljask. A samo Mišek lahko to kuha, ali mi tudi user posted image ?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MIŠEK13 - polnjene melancane
23.11.2007 11:11:59   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mljask. A samo Mišek lahko to kuha, ali mi tudi user posted image ?


user posted image user posted image user posted image   muki, ti kr kuhaj...v naslovu je mal heca, pa domišljije... user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?