|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MIŠEK13 - polnjene melancane
23.11.2007 10:32:07   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image ker ne kupuješ Večera... user posted image  user posted image  user posted image Ena fina topla predjed...


Polnjene melancane


- 4 majhne melancane
- 20 dag gob
- 1 por
- 3 žlice olivnega olja
- 4 žlice kosmičev
- timijan po okusu
- muškatni orešček
- maslo za pekač
- sesekljan peteršilj
- 2 dl zelenjavne juhe
- 2 dl rastlinske smetane

Pečico vklopimo na 225 stopinj C. Melancane operemo in jih razpolovimo. polovice posolimo in jih v pečici na hitro opečemo (10-15 min). Izdolbemo jim sredico in jo seseklajmo. Gobe in por operemo, osušimo ter drobno narežemo. Vse skupaj podušimo na nekaj olivnega olja, nato dodamo sesekljano meso melancan. Zelenjavno maso potresemo še s kosmiči. Nadev še začinimo s timijanom in preostalimi začimbami. Pečico segrejemo na 180 stopinj C. Ognjevarno posodo namažemo z maslom, vanjo položimo polnjene melancane in jih v pečici zapečemo. Posebej prevremo zelenjavno juho, ji dodamo smetano, dobro začinimo. Pečene melancane damo na krožnik, jih prelijemo z omako in po vrhu potresemo še s sesekljanim peteršiljem.


Dober tek! user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MIŠEK13 - polnjene melancane
23.11.2007 10:48:13   
muki1
Mljask. A samo Mišek lahko to kuha, ali mi tudi user posted image ?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MIŠEK13 - polnjene melancane
23.11.2007 11:11:59   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mljask. A samo Mišek lahko to kuha, ali mi tudi user posted image ?


user posted image user posted image user posted image   muki, ti kr kuhaj...v naslovu je mal heca, pa domišljije... user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?