|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubezen skozi želodec
30.10.2010 12:49:11   
divans1
Zanima me, če ma kira to knjigo in če je ok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ljubezen skozi želodec
30.10.2010 16:20:21   
StrawberrY
Jaz jo imam in mi je super. Od vseh kuharic še najbolj uporabnauser posted image !

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2010 16:33:00   
divans1
A res?  So notr taki recepti za vsak dan, uporabni, je noter tudi kaj za otroke oz. dojenčke?

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2010 16:38:39   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

A res?  So notr taki recepti za vsak dan, uporabni, je noter tudi kaj za otroke oz. dojenčke?

Ja jest res veliko kuham po njunih receptih, tko za vsak dan. Da bi bilo prav posebej kaj za dojenčke, tega ni. Je pa njun bananin kolač postal pri nas stalnica. Tako dobrega peciva še nisem jedla. Evo sem si lušte nardila, tako, da grem pogledat če imam vse sestavine doma, da ga hitro nardim.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2010 16:57:15   
divans1
Pa so večinoma taki preprosti recepti za narediti, da ni zakomplicirano recimo glede sestavin? Razmišljam, da bi jo kupila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2010 9:15:45   
Oceania

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

Ja jest res veliko kuham po njunih receptih, tko za vsak dan. Da bi bilo prav posebej kaj za dojenčke, tega ni. Je pa njun bananin kolač postal pri nas stalnica. Tako dobrega peciva še nisem jedla. Evo sem si lušte nardila, tako, da grem pogledat če imam vse sestavine doma, da ga hitro nardim.

A lahko napišeš recept za ta bananin kolač prosim?

Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2010 19:04:04   
viroza
Imam staro knjigo in kmalu dobim novo oz.drugi del.
Btw bananin kolač je zakon user posted image .

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2010 19:12:15   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: Oceania

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

A lahko napišeš recept za ta bananin kolač prosim?

Tudi jaz bi imela recept:)

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2010 20:59:19   
viroza
Evola recepta:
- 3 zrele banane
- 0,5 dl sladke smetane
-100 g rjavega sldkorja
-1 vanilijev slkor
-lupinica 1 limone
- 125 g masla in še malo za pekač
- 150 g sladkorja v prahu
- 5 jajac
- 300 g moke
- 2 žlički pecilnega p.
-ščep soli
Za glazuro:
- 150 g sladkorj v prahu
- sok 1 limone

Banane zmečkaš z vilicami,doliješ sladko smetano,sladkor limonino lupini in zmešaš.
V drugi skledi penasto zmešaš maslo s sladkorjem in dodajaš eno po eno jajce.
Dodaš polovico moke, žličko pecilnega, ščep soli zmešaš in dodaš bananino mešanico in preostalo moko in drugo žličko pecilnega. Vse dobro premešaš in zliješ v dobro namaščen model za šarkelj.
Pečemo na 180 stopinj,cca.45 min.Čekiraj z zobotrebcem.
Ohlajeno prelij po vrhu s limonino glazuro.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2010 10:48:08   
Oceania
Viroza hvala!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2010 15:08:46   
StrawberrY
Viroza hvala, ker si namesto mene napisala user posted image ! Jaz ki res nisem ljubiteljica banan, lahko ta kolač dobesedno sama "požrem".user posted image

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2010 17:22:11   
viroza
Je pa fanj ker lahko porabiš tiste kcipci zrele banane user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2010 21:14:26   
redcat
ali ma slučajno kdo recepte včerajšne oddaje (31.10.)? na žalost si nisem zapomnila recepta, danes pa sem zamudila tisto 5-minutno oddajo, kjer predvajajo samo recepte user posted image
nekaj jedi se sicer spomnim - špageti, popečene bige, zelenjava.. a še vseeno ne celotnih receptov. res najlepša hvala tistemu, ki bi mi jih napisal user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2010 17:42:41   
kaya2007
jaz bi pa prosila recept iz oddaje 2 dni nazaj-za ratatouille user posted image  lepoooo prosim!!!

(odgovor članu redcat)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?