Ljubezen skozi želodec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

divans1 -> Ljubezen skozi želodec (30.10.2010 12:49:11)

Zanima me, če ma kira to knjigo in če je ok?

StrawberrY -> RE: Ljubezen skozi želodec (30.10.2010 16:20:21)

Jaz jo imam in mi je super. Od vseh kuharic še najbolj uporabna[sm=smiley1.gif]!

divans1 -> RE: Ljubezen skozi želodec (30.10.2010 16:33:00)

A res?  So notr taki recepti za vsak dan, uporabni, je noter tudi kaj za otroke oz. dojenčke?

StrawberrY -> RE: Ljubezen skozi želodec (30.10.2010 16:38:39)

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

A res?  So notr taki recepti za vsak dan, uporabni, je noter tudi kaj za otroke oz. dojenčke?

Ja jest res veliko kuham po njunih receptih, tko za vsak dan. Da bi bilo prav posebej kaj za dojenčke, tega ni. Je pa njun bananin kolač postal pri nas stalnica. Tako dobrega peciva še nisem jedla. Evo sem si lušte nardila, tako, da grem pogledat če imam vse sestavine doma, da ga hitro nardim.

divans1 -> RE: Ljubezen skozi želodec (30.10.2010 16:57:15)

Pa so večinoma taki preprosti recepti za narediti, da ni zakomplicirano recimo glede sestavin? Razmišljam, da bi jo kupila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Oceania -> RE: Ljubezen skozi želodec (31.10.2010 9:15:45)

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

Ja jest res veliko kuham po njunih receptih, tko za vsak dan. Da bi bilo prav posebej kaj za dojenčke, tega ni. Je pa njun bananin kolač postal pri nas stalnica. Tako dobrega peciva še nisem jedla. Evo sem si lušte nardila, tako, da grem pogledat če imam vse sestavine doma, da ga hitro nardim.

A lahko napišeš recept za ta bananin kolač prosim?

viroza -> RE: Ljubezen skozi želodec (31.10.2010 19:04:04)

Imam staro knjigo in kmalu dobim novo oz.drugi del.
Btw bananin kolač je zakon [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Freya88 -> RE: Ljubezen skozi želodec (31.10.2010 19:12:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Oceania

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

A lahko napišeš recept za ta bananin kolač prosim?

Tudi jaz bi imela recept:)

viroza -> RE: Ljubezen skozi želodec (31.10.2010 20:59:19)

Evola recepta:
- 3 zrele banane
- 0,5 dl sladke smetane
-100 g rjavega sldkorja
-1 vanilijev slkor
-lupinica 1 limone
- 125 g masla in še malo za pekač
- 150 g sladkorja v prahu
- 5 jajac
- 300 g moke
- 2 žlički pecilnega p.
-ščep soli
Za glazuro:
- 150 g sladkorj v prahu
- sok 1 limone

Banane zmečkaš z vilicami,doliješ sladko smetano,sladkor limonino lupini in zmešaš.
V drugi skledi penasto zmešaš maslo s sladkorjem in dodajaš eno po eno jajce.
Dodaš polovico moke, žličko pecilnega, ščep soli zmešaš in dodaš bananino mešanico in preostalo moko in drugo žličko pecilnega. Vse dobro premešaš in zliješ v dobro namaščen model za šarkelj.
Pečemo na 180 stopinj,cca.45 min.Čekiraj z zobotrebcem.
Ohlajeno prelij po vrhu s limonino glazuro.

Oceania -> RE: Ljubezen skozi želodec (1.11.2010 10:48:08)

Viroza hvala!

StrawberrY -> RE: Ljubezen skozi želodec (1.11.2010 15:08:46)

Viroza hvala, ker si namesto mene napisala [sm=bravo.gif]! Jaz ki res nisem ljubiteljica banan, lahko ta kolač dobesedno sama "požrem".[sm=smiley36.gif]

viroza -> RE: Ljubezen skozi želodec (1.11.2010 17:22:11)

Je pa fanj ker lahko porabiš tiste kcipci zrele banane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

redcat -> RE: Ljubezen skozi želodec (1.11.2010 21:14:26)

ali ma slučajno kdo recepte včerajšne oddaje (31.10.)? na žalost si nisem zapomnila recepta, danes pa sem zamudila tisto 5-minutno oddajo, kjer predvajajo samo recepte [sm=smiley19.gif]
nekaj jedi se sicer spomnim - špageti, popečene bige, zelenjava.. a še vseeno ne celotnih receptov. res najlepša hvala tistemu, ki bi mi jih napisal [sm=bravo.gif]

kaya2007 -> RE: Ljubezen skozi želodec (5.11.2010 17:42:41)

jaz bi pa prosila recept iz oddaje 2 dni nazaj-za ratatouille [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] lepoooo prosim!!!

Stran: [1]