|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lignji na žaru
7.10.2009 8:56:28   
zvesta
Evo sem vrgla ven iz skrinje lignje, pa jih danes za spremembo ne bi filala ampak samo popekla v ponvi.

Zdaj mi pa povejte, kako je to najbolje naredit. Na olje? Solim? Zalijem s čim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lignji na žaru
7.10.2009 9:38:55   
bučkabb
najprej ponvico namasti malo z olivnim oljem in daj gor lignje, ko lignji spustijo vodo jo popilnaj z papirnatimi brisačkami tako dolgo da maš čist suho ponvico.
ligne lahka pobereš ven ni pa tudi nujno,
nato daj v ponvico mal več olivnega olja, daš vanjo nazaj ligne jih pražiš in na koncu posoliš.
nato na drobno sesekljaj petršil in česen, ki ga zaliješ potem z tistim olivnim oljem ko vzameš lignje ven.
ko imaš lignje na krožniku jih prelij z to omako in dober tek.

aja pozabla sem ti napisat da jih lahka med praženjem mal poliješ z rdečim vinom.

< Sporočilo je popravil bučkabb -- 7.10.2009 9:41:46 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lignji na žaru
7.10.2009 9:42:28   
Anonimen
zvesta meni pa zaupaj kako delas filane?

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lignji na žaru
7.10.2009 20:07:06   
norge
Mal z zamudo, pa za drugič in 'druge':
Lignjom odstrani tiste vijolične repke in jih obvezno obrni.
Močno segrej ponvo (lahko se že malo kadi) in dodaj zlo mal oljčka. Lignje zloži na servet, jih malo posuši. Vržeš enega po enega na ponvo, če je ponev res vroča, se zelo hitro zapečejo, obrneš, pol minutke, na hitro soliš, malo tržaške gor vržeš, lahko malo peteršiljčka in zaliješ z malo belega vinčka. Tole od soljenja dalje narediš hitro in ne pečeš več.
Za poljnjene: enako obrneš in očistiš, nafilaš z šunko in sirom, lahko tudi s pršutom(v tem primeru jih raje ne soli), vse ostalo enako.
Pa dober tek!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?