|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kus kus
19.3.2007 14:42:56   
arielca
Dajte mi prosim ideje, kako vse ga pripravljate user posted image .

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kus kus
19.3.2007 15:00:17   
Muca Copatarica
Oj!
Jaz popražim malo zelenjave (bučke, paradižnik, papriko), potem pa dodam kus kus, zalijem z vodo in skuham do konca. Pa še prej dodam malo začimb (drobnjak, origano,...), že na samo zelenjavo in solim. Meni je super.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kus kus
19.3.2007 17:35:50   
bamby



Meni je pa kus kus vredu kot priloga k mesu in omaki. Mora bit kar dosti omake, ker meni je drugače presuh. Zraven golaža mi je tudi vredu.



(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kus kus
19.3.2007 20:23:35   
Jessy
Jaz pa kuskus normalno skuham, pol ga pa dam za prilogo. Prilogo pa naredim iz rdeče paprike in belega dela pora. Oboje narežem na tanke trakove, v teflonsko globoko ponev (ali vok) dam dbro žlico jedilnega olja, ga dobro segrejem, potem pa por in papriko na največji temperaturi pražim in stalno mešam. Od začimb dodam samo sol. To pražim le cca 5 min, tako da je kosilo gotovo v 10-ih minutah.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kus kus
20.3.2007 13:38:53   
amalija
Piščančji kus kus
- piščančje meso
- 1  čebula
- 1 koleraba
- 1 por
- 1 rdeča paprika
- 1 zelena paprika
- 1 bučka
- 1 korenje
- kus kus

Piščančje meso narežemo na koščke, ga posolimo, natremo s česnom (in ostalimi začimbami po želji), dodamo par kapljic olivnega olja in par kapljic limoninega soka in pustimo v tej 'paci' čim dlje...

Medtem narežemo čebulo, in vso zelenjavo na kocke (razen pora, tega na kolobarje).

V vok na vroče olje vržemo čebulo, potem 'tatrdo' zelenjavo (kolerabo, korenje, papriko), ko se ta zmehča, dodamo še ostalo zelenjavo ter počakamo, da se 'razpusti'. Stresemo ven zelenjavo, in na hitro v istem voku prepražimo piščančka.  Ko lepo porumeni, dodamo nazaj vso zelenjavo, kus kus (cca. 1 kavno skodelico/osebo), dodamo vodo (da jo kus kus posrka - navodila so na embalaži, ponavadi je razmerje 1:1). Kus kus je kuhan v prej kot 5 min user posted image

Po okusu dodamo še sol. In postrežemo.
Zelenjavo lahko nadomestimo s kako, ki nam je bolj pri srcu od zgoraj navedene, kus kus pa z rižem user posted image
Celotna jed je gotova v cca. 20 min, edino kar vzame več časa je zelenjava - da jo narežemo. Vendar to lahko naredimo že prejšni večer.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kus kus
21.3.2007 12:35:02   
eya
Super recepti, bomo sprobal.

Jaz ga pa velikokrat zakuham v zelenjavno juhico, moj mali je navdušen.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kus kus
22.3.2007 11:30:22   
tanikaa
Amalija...zlata si. Recept je že sprintan. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?