|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuharce-help-španski vetrci!!!
25.1.2007 17:56:43   
Tejči
Kako se naredi španski vetrc???

Imam 14 beljakov in bi jih rada porabla. Recept bi rabla čimprej!

Nekje daleč za možgani imam, da bi se beljak naj stepel v trd sneg, pa dodal sladkor in to bi se dalo pečt...nimam pojma koliko sladkorja na koliko jajc, na koliko pečt..user posted image  Help!!

< Sporočilo je popravil nalin -- 25.1.2007 18:53:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 18:00:34   
Anonimen
jaz svojega recepta nimam pri roki sem pa tole našla:

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=8111

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 18:01:57   
Anonimen




user posted image
2 beljaka
70 g sladkorja (najboljši je v prahu)
peki papir ali olje in moka za mazanje pekača
dresirna vrečka ali navadna vrečka za shranjevanje živil



user posted image
Beljake stepemo v trd sneg in vanj narahlo primešamo sladkor. Nato damo zmes v dresirno vrečko, če te nimamo, si lahko pomagamo s čisto vrečko za shranjevanje živil, tako da ji odgriznemo prav majhen košček kota.
Zmes v lepih oblikah nabrizgamo na pekač.
Pekač potem postavimo v pečico, ki jo prižgemo na 50 stopinj(lahko jih posušimo tudi na radiatorju ali peči - seveda med kurilno sezono).
Ko so pence popolnoma trde, jih poberemo s pekača in postrežemo ali pa zapremo v škatlo, da zrak ne more do njih in se ne zmehčajo.



iz kulinarike

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 18:06:43   
Tejči
Hvala vama-že grem pocat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 19:16:34   
TaRe*
Zgleda da sem prepozna,ampak če hoče še katera recept ga lahko dam še jaz ,je malo drugačen od napisanega(je pa zihr)user posted image user posted image

_____________________________

............ja,takle mamo..;)


(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 19:17:37   
Anonimen
daj ga prosim napiši

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kuharce-help!!!
28.1.2007 18:41:35   
jasnika
jaz tudi mam rada španski veter, samo kaj pa naj naredim z rumenjakiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...




Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?