|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuharce-help-španski vetrci!!!
25.1.2007 17:56:43   
Tejči
Kako se naredi španski vetrc???

Imam 14 beljakov in bi jih rada porabla. Recept bi rabla čimprej!

Nekje daleč za možgani imam, da bi se beljak naj stepel v trd sneg, pa dodal sladkor in to bi se dalo pečt...nimam pojma koliko sladkorja na koliko jajc, na koliko pečt..user posted image  Help!!

< Sporočilo je popravil nalin -- 25.1.2007 18:53:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 18:00:34   
Anonimen
jaz svojega recepta nimam pri roki sem pa tole našla:

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=8111

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 18:01:57   
Anonimen




user posted image
2 beljaka
70 g sladkorja (najboljši je v prahu)
peki papir ali olje in moka za mazanje pekača
dresirna vrečka ali navadna vrečka za shranjevanje živil



user posted image
Beljake stepemo v trd sneg in vanj narahlo primešamo sladkor. Nato damo zmes v dresirno vrečko, če te nimamo, si lahko pomagamo s čisto vrečko za shranjevanje živil, tako da ji odgriznemo prav majhen košček kota.
Zmes v lepih oblikah nabrizgamo na pekač.
Pekač potem postavimo v pečico, ki jo prižgemo na 50 stopinj(lahko jih posušimo tudi na radiatorju ali peči - seveda med kurilno sezono).
Ko so pence popolnoma trde, jih poberemo s pekača in postrežemo ali pa zapremo v škatlo, da zrak ne more do njih in se ne zmehčajo.



iz kulinarike

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 18:06:43   
Tejči
Hvala vama-že grem pocat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 19:16:34   
TaRe*
Zgleda da sem prepozna,ampak če hoče še katera recept ga lahko dam še jaz ,je malo drugačen od napisanega(je pa zihr)user posted image user posted image

_____________________________

............ja,takle mamo..;)


(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kuharce-help!!!
25.1.2007 19:17:37   
Anonimen
daj ga prosim napiši

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kuharce-help!!!
28.1.2007 18:41:35   
jasnika
jaz tudi mam rada španski veter, samo kaj pa naj naredim z rumenjakiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?