|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhanje, namakanje graha
21.5.2012 10:20:17   
Paštetka
Imam grah Keber.
Na navodilu piše, da ga moram namakati 12 ur in potem kuhati 45 minut.
zdaj pa...če ga dam zvečer namakat, je do kuhanja, ko pridem domov 18 ur. Torej bi se 18 ur namakal ali če ga dam zjutraj namakat, bi se namakal kvečjemu 8 ur. user posted image

Kaj je boljše? namakati 18 ur ali le 8. Ker je Keber precej debel grah dvomim, da se bo v 8 urah dovolj znamakal. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhanje, namakanje graha
21.5.2012 10:23:12   
Tutan
Jaz pri teh stvareh, ki jih je treba namakat vedno naredim isto: zvečer dam namakat, zjutraj odcedim, popoldne kuham.
Če daš ob 7h zvečer namakat pa ob 7h zjutraj odcediš vodo, je to točno 12 ur user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
21.5.2012 10:23:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuhanje, namakanje graha
21.5.2012 11:44:15   
Paštetka
aha, torej, če ga zjutraj odcedim, se ne potegne spet skupaj oz. malo posuši? user posted image
vem, butasto vprašanje, samo še nikoli nisem kuhala graha, ker ga ne jemo. Tale Keber je pa fin samo takole za na suho jest, kot prigrizek ali malica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?