Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kuhana smetana za torto 18.5.2009 21:27:18
|
|
|
|
Felicita
|
men sicer nutela torta pride čist super z močno ohlajeno smetano pa navadno stepeno... kakorkoli, mene so učil, da smetana nikoli ne sme vret, tko da ne vem kako je s tem oz. se jo pomoje potem samo pregreje.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kuhana smetana za torto 19.5.2009 8:09:09
|
|
|
|
robinzon
|
Za nutelino naredim, kot je napisala Felicita, za čokoladno kremo pa vzamem tričetrt litra sladke smetane in 35 dag ali več gorenjka jedilne čokolade. Segrevam toliko časa, da se čokolada popolnoma raztopi . Ohladim, dam v hladilnik in drugi dan stepem v trdo kremo. V zadnjo, ko sem delala to kremo, sem vzela namesto gorenjke preliv iz pekarne Vrhnika, pa krema ni bila tako čvrsta in zelo hitro se je stepla. Ponavadi traja kar par minut, da se začne gostiti. Marsikatera je pojamrala, da se krema ne naredi, pa se, samo dolgo časa jo je treba miksat. Najbolje je z ročnim mešalnikom, do željene trdote in da se ne sesiri.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Namigi za preproste večerjeKako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?
Zadnje s foruma
spanjeLelly28 RRkdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?pri manj kot 3 letih (
60%)
nekje med 3-6 letom (
30%)
z vstopom v šolo (
10%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!