|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhana govedina v omaki - kaksni?
10.3.2009 8:26:24   
ninocka
Ostala mi je kuhana govedina iz juhe, pa bi danes naredila kao zrezke v omaki in kuskus. In se mi niti slucajno ne sanja, v kaksno omako lahko potunkam to govedino?
Pa ne prevec komplicirano prosim user posted image .

Hvala!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhana govedina v omaki - kaksni?
10.3.2009 8:28:05   
Pika Zoja
Pomojem je najbolje, da na hitro popražiš govedino iz obeh strani, da spustita sok, daš govedino ven in nadaljuješ z navadno omako. Čebula, česen, poper, začimbe, na koncu pa lahko dodaš tudi kislo smetano.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2009 8:31:12   
Kerensa*
Jaz imam malo čuden okus za hrano user posted image , ampak... tista res fajn kuhana govedina (čiiisto mehka) mi je full všeč v omaki iz bučk. Mnjam.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 8:34:21   
benika
Popeci govedino z obeh strani, daj zrezke ven, pomokaj, dodaj paradižnikovo mezgo, zalij z vodo ali še boljše z govejo juho, dodaj začimbe in voila.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 8:35:26   
Šaki
ali pa v hrenovi omaki.
samo če maš otroke vprašanje če bo kdo jedel.

< Sporočilo je popravil bad girl -- 10.3.2009 8:36:40 >

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 8:41:48   
Čupka
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ostala mi je kuhana govedina iz juhe, pa bi danes naredila kao zrezke v omaki in kuskus. In se mi niti slucajno ne sanja, v kaksno omako lahko potunkam to govedino?
Pa ne prevec komplicirano prosim user posted image .

Hvala!

Jaz ne bi več te govedine kuhala, ker bo postala povsem žagovinasta. Raje naredi polepete in zraven kako dobro solato, morda krompirjevo, če jo jeste zraven mesa. Ali pa naredi samo govedino v solati s čebulo. Če pa želiš toplo, jo pogrej v juhi, v kateri se je kuhala in jo ponudi s hrenom in solato. Lahko pa jo pogreješ in daš za prilogo dušene bučke v omaki.

< Sporočilo je popravil Čupka -- 10.3.2009 8:44:42 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 8:45:49   
Splišni
Popečeš zrezke z obeh strani (zdaj, če so kuhani, ne vem, če jih je sploh treba, ampak recimo ...), potem jih pobereš ven, dodaš še olje, če ga je premalo, malo pomokaš, prepražiš, zaliješ z vodo. Dodaš začimbe: muškatov orešček (čisto malo), baziliko, brinove jagode, česen, poper.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?