|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavice
23.11.2007 13:05:34   
Barči78
Jaz jih ponavadi pečem  v pečici na 200° okoli 1h. Dam jih v mrzlo pečico. Rada bi, da bi ble krvavice fino zapečene, hrustljave, pa da ne bi popokale. Ali je katera slišala, da jih moraš prej malo preluknjati, a to drži, ali ne?

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavice
23.11.2007 13:16:28   
srki
Mi jih pečemo v pečici od štedilnika na drva, po domače v loruuser posted image  ali trumbi, če je kaj bolj jasnouser posted image .

Samo malo jih odtajamo, pečemo pa ene 3 ure, nič ne luknjamo, pa so lepo hrustljave in ne popokajo.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krvavice
23.11.2007 15:33:18   
dulcinea
Mi zmrznjne krvavice prekuhamo, potem pa dobro obrišemo in jih pečemo na štedilniku. Pokrijemo jih pa samo s papirnato brisačo.

Krvavice popokajo, če na njih kaplja voda, tako da ne pokrivat s pokrovko.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krvavice
23.11.2007 18:02:38   
Isabellabina
Ja krvavice moraš prej prešpikati in peči na že ogreti peči ,.Pečeš jih pa parbližno 1.30 pri 200stopinj odvisno ali maš ventilacijo ali pa brez,to vem ker sem nekaj časa delala na turistični kmetiji   

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krvavice
23.11.2007 18:05:56   
baguSka
no, tud jaz jih dam direkt v pecico in jih nic ne luknjam.. pa se vedno lepo hrustljave in nikoli ne pocjo..

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Krvavice
23.11.2007 18:37:56   
tinkamiška
zadnjič mi je ena na forumu napisala(mislim da bamby), da jih naj dam v mrzlo pečico, ne že v zagreto in naj potem pečem eno uro. Sem naredila tako in so bile krvavice krasne, nič popokane in fino hrustljave.

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Krvavice
23.11.2007 19:31:05   
bamby
Točno tako tinkamiška, to sem bila jaz in še vedno trdim tako user posted image . V mrzlo pečico za 1h na 200°, pa nobenega luknanja user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Krvavice
18.1.2009 11:25:11   
Anonimen
Bambi, pa daš v mrzlo pečico odtajane ali še zamrznjene krvavice? Danes bi jih naredila za kosilo, pa pojma nimam kako, ker jih še nikoli nisem user posted image .

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Krvavice
18.1.2009 11:27:50   
Marogica
To, o preluknjanih krvavicah nič ne vem...user posted image  Jih pa jaz pečem kar na štedilniku, v ponvi. Da ne počijo, jih pečem zelo počasi in na majhnem ognju. Pa tudi pokrijem jih...Počijo zelo, zelo redko.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Krvavice
18.1.2009 11:40:03   
Hope2
Zamrznjene dam v mrzlo pečico in pečem dokler niso hrustljave. Redko katera poči, pa če poči, jo vseeno pojemo, se ne sekiramo

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Krvavice
26.1.2009 20:09:34   
srki
Pokanje je verjetno odvisno tudi od kvalitete črev.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Krvavice
26.1.2009 20:32:32   
Felicita
vedno preluknjam, ful (z vilcami spravim vse frustracije vn nad krvavicami) pa so super. pri nas v nasprotnem primeru vedno popokajo.
pomoje je to res stvar čreva in tudi stvar pečice.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?