|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kruhovi cmoki
27.1.2008 21:30:14   
Anonimen
Poizkusila bi narediti kruhove cmoke, pa me zanima, ima mogoče kakšna preprost recept? Na kulinariki ne vem, po katerem naj naredim. Pa zanima me, kam pašejo. Jaz jih bom dala kot prilogo h golažu. Jih mogoče tudi zmrznete? Kaj dajete še h golažu? LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kruhovi cmoki
27.1.2008 21:43:31   
TIA22
Star kruh nareži na kocke in ga malo zalij z mlekom. Nato prepraži čebulo. Kruh stisni, da odvečno mleko izteče in nato dodaj praženo čebulo, jajce, sol, poper, svež peteršilj,  lahko dodaš kocke slanine, sir, kar želiš. Če imaš preveč mokro zmes, dodaj drobtine.  Potem oblikuj cmoke. En pameten nasvet: Jaz iz te mase naredim štruco, jo zavijem v servieto , zavežem in dam z servieto v slan krop kuhati. Potem pa narežem kot kose kruha! Pa dober tek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2008 21:45:22   
Anonimen
az iz te mase naredim štruco, jo zavijem v servieto , zavežem in dam z servieto v slan krop kuhati. Potem pa narežem kot kose kruha! Pa dober tek

enako, ker se mi zdijo veliko boljši

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.1.2008 21:47:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2008 21:53:01   
Naja30
Uh, meni pa še ni ratal nardit kruhovih cmokov, ker se mi v vodi vedno razpadejo. Se jih bom pa vseeno še enkrat lotila po TIINEM receptu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2008 22:06:34   
mikina
Jaz jih delam isto kot TIA samo jih na koncu ne skuham ampak ocvrem v vročem olju. Dokler smo jih kuhali jih noben ni jedel oz. z muko. Sedaj pa jih moram narediti vsaj 20, da ne zmanjkajo (9 oseb). če pa nimam časa za cvrenje pa dam maso v  rebrast pekač in v pečico. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2008 22:07:29   
Grofica
enako kot tia,le da potem naredim male cmoke in jih kar tako dam v vrelo vodo skuhat. vedno dam najprej enega,da vidim,če je masa ok,če se bo držal skupaj. če  se taprvi skuha ok,dam še ostale. če ne,dodam še moke.
aja,namesto drobtin dam moko. kuham jih pa tko,po občutku. se mi zdi da je 15 minut preveč.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2008 22:14:11   
cmokec
Delam jih podobno kot ve. Edino pri redki masi vedno pazim, da gostim z ostro moko, ker bolj veže tekočino, kot gladka moka.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Grofica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2008 23:19:09   
lelaval
Moj recept je nekako sličen receptu od Bagi - s to razliko, da ne vagam sestavin, ampak dam "od oke". Jaz naredim cmoke - moj pa, kot so napisale:

Jaz iz te mase naredim štruco, jo zavijem v servieto , zavežem in dam z servieto v slan krop kuhati. Potem pa narežem kot kose kruha

le, da jih kuha v alu foliji.

Ja - tudi zamrzneš jih lahko - kuhane ali pa surove (jaz raje surove zamrznem)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2008 9:32:39   
bamby
Jaz štruco tudi v alufoliji skuham, ki jo prej malo z oljem namažem, da se masa ne prime folije.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.1.2008 11:04:11   
petra a
40 dag kruha nadrobi,dodaj žlico nasesekljane čebule,ščepec soli in poper,malo peteršilja,dodaj dva razžvrkljana jajca,deci mleka povri z nekaj masla in zalij...to pregneti in pusti stati pol ure...jaz jih skuham v vodi kot cmoke,al pa kot štruco v prtiču...pa nikoli jih ne zamrzujem,ker ni nobenga dela z njimi

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2008 11:56:33   
Anonimen
Super, ste mi dale ideje. Pravzaprav bi najraje skuhala v alufoliji, ali pa bom celo poskusila zavito dati v alufoliji  v pečico. Če bi dala pa peči brez alufolije, bi se pa najbrž preveč izsušilo. Še nekaj sem se sedaj spomnila; jaz sem  isto filo, le da sem dodala še česen, pekla s piščancem. Super je bilo, poskusite. Lahko nafilate celega piščanca ali pa pečete v protvanu polovica narezanega piščanca, polovico pa file. Poizkusila sem tudi tako, da sem dala filo povrhu, vendar so bili  piščančji kosi  kot kuhani, razen če sem jih prej popekla. Skratka, sem že namočila kruh, zdaj grem pa delat še golaž. Hvala vsem. Lp

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?