Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kreme Fraiche - kako in zakaj jo uporablj... 24.1.2011 10:14:44
|
|
|
|
PinaNina
|
Creme Fraiche je dejansko dvojno mastna kisla smetana(mislim, da ima tam 28% maščobe). In je uporabna enako kot kisla smetana tudi fina krema za torto pride. Je pa še ta prednost, da se je jedi ne sesiri, kot se ponavadi, če je prevroče kisla.
|
|
|
|
RE: Kreme Fraiche - kako in zakaj jo uporablj... 24.1.2011 11:48:19
|
|
|
|
hrchy
|
ma ja, v bistvu lahko z njo nadomestis sladko ali kislo smetano... recimo jo das na solato, ali jo pa zmesas z vanilijo in jo das k torti, ali na sadje, lahko jo uporabis namesto smetane za kuhanje, zmesas z koprcem in postrezes k lososu, jo das v juho, naredis dip za tortilje, naredis panakoto ali cheesecake, zgostis kaksno omako...
|
|
|
|
RE: Kreme Fraiche - kako in zakaj jo uporablj... 24.1.2011 14:29:42
|
|
|
|
constanca
|
Punce hvala, super pomoc ste! Torej bom danes za zacetek zgostila blitivino juho . Potem pa dalje, nekaj idej se je ze nabralo. Pa gobov in jabolcni quiche bom naredila se ta teden.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: