|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krapova musaka
3.2.2006 9:45:25   
Anonimen
Očiščenega krapa filiramo in narežemo na rezine,jih posoliš
popopraš in maščobi opečeš.Kočke krapa vzameš iz ponve ven in na maščobi,
ki je ostala od pečenja,popražiš na kocke narezano slanino,pol dodaš na
kolobarje narezano rdečo papriko,priliješ malo vode in dušiš
enih 10 minut.Medtem pekač namažeš z maščobo,vanj položiš na olupljen in na kolobarje narezan krompir,po njem potreseš še na kolobarje narezano
papriko,gor naložiš prej popečenaga krapa,spet eno plast narezanega krompirja in paprike,ki si jo prej dušila v omakci.Prek vsega potresemo strte začimbe:rožmarin,brinje,
petršilj,pokapamo z kostno juho,prelijemo z kislo smetano in v pečici
popečemo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krapova musaka
3.2.2006 9:48:10   
Anonimen
Hvala, Neva. Kadar bom danes lačna, bom prebrala tole (saj mi je že naslov v bistvu dovolj), pa ne bom več lačna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krapova musaka
3.2.2006 10:00:55   
Anonimen
user posted image user posted image Zakaj?Bi ali ne bi?A ti je dobro ali ne?
Jaz rib ne maram namreč,najmanj pa sladkovodnih.Je pa moja
najmlajša tole musako za prakso v šoli packala pa mi je zanjo povedala.
Probala pa niuser posted image je ušla iz kuhinje,da jo ne bi profesor prisililuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krapova musaka
3.2.2006 10:07:03   
Anonimen
Neeeee, Neva, ful ne maram rib, sploh, če so kaj zmiksane. Pa če si še tistega lenega, debelega krapa predstavljam, kako plava po banji, ves nafilam z blatom, ki ga je prej požrl (tako jih dajo "prečistit") ... bljak.
Hvala ti, res.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krapova musaka
3.2.2006 10:14:18   
Anonimen
Bljak tega pa nisem vedlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Krapova musaka
3.2.2006 16:22:39   
paris
Fuj, kakšne svinjarije se pa menita! Od blata, pa to...user posted image

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Krapova musaka
24.3.2006 11:38:37   
gojska
Neva moja zlata, že dva dni brskam po netu za pametnimi recepti in mam že svašta, ampak tole
PA GATE PARA.
Men se zdi  superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer ga ne bom pripravla za žur, ker bi ziher nos vihali user posted image . Ga bo pa več za nas ostalouser posted image

Poznam več načinov priprave krapa za tole pa še nisem slišala in bom sprobala še ta teden. Vem da vas ima dosti predsodek pred krapi- meni se pa zdi prvovrstna specialiteta. Sploh kadar ni ščuk in smučevuser posted image user posted image

Krap ne smrdi, če mu odereš kožo ( najbolj da to naročiš ribiču, ker se to dela s kombinirkami in izgleda k v eskimski vasi ) in porežeš vso tolščo izpod zgornje plavuti in po trebuhu in dober kos repa. V repu so itak same kosti.
Potem ga pa lahko samo z malo soli na žar vržeš. Al ga pa daš v paco od jušne zelenjave itd. Mi mamo radi tudi krapove polpete. Iz glave nardim juho.

Krap je tradicionalna jed in je res škoda da je tako zapostavljena. Nekdaj je bil na vseh bogatih mizah za božično večerjo ( post ) in je veljalo, da boš družina celo leto uživala blagostanje, če so ga jedli na Novega leta dan.
Še enkrat hvala za recept.
gojska

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?