|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kostanj
5.10.2007 16:30:47   
MalaPika07
Mene zanima, kako ve pečete kostanj? A ga pečete v ponvi in če ga, v kateri? Ga pečete na plinu, elektriki? Se ga da spečt na steklokeramični plošči?user posted image

_____________________________

Zaspanček Roman... 6.8.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kostanj
5.10.2007 16:36:37   
soncece24
NA plošči ga boš težko spekla, v ponvi pa že lažje. jaz sem si jih zadnjič kar doma spekla v ponvi na štedilniku. Pa so bili zelo dobri, pa še rok nisem imela vseh črnih user posted image user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kostanj
5.10.2007 16:39:26   
cindy
Prodajajo posebne ponve za peko kostanja. Jaz ga pecem na gorilniku v ponvi in na dvoriscu

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kostanj
5.10.2007 16:44:32   
Jessy
Jaz pa kar v pečici. Res, da ne diši po dimu, je pa vseeno zelo dober.

Pečem na 240 st. C, okrog 1 ure. Vmes probam!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu cindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kostanj
5.10.2007 19:04:51   
ona
Jaz ga pečem kar v tisti ponvi za kostanj z luknjami in na steklokeramični plošči in ni problema,rata prav super!!!

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kostanj
5.10.2007 22:15:13   
Balonchy
Če smem vskočiti...

Imate kako OK varianto - kako ga najhitreje in najbolj enostavno olupiti???

Jaz poznam samo to - ko so kostanji še vroči, jih zavijem v mokro krpo, pustim minutko in to je to. Ne deluje pa vedno najboljše!

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kostanj
5.10.2007 23:01:44   
Jessy
Jaz ga že narežem na čim daljšo zarezo, ki se med peko lepo odpre in se posledično kostanj lepše speče.
Sem pa pred časom tudi sama zavijala v vlažno bombažno krpo. Zdaj pa že nekaj časa samo v časopisni papir zavijem in pustim par minutk, da najhujša vročina poneha. Se zmerom lepo lupijo.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kostanj
6.10.2007 10:18:38   
Anonimen
Kostanj pečemo na dvorišču v posodi z luknjami na ognju. Pred peko ga zarežem počez celega- mora biti čimvečja zareza. Jesti ga je potrebno takoj, ker ko je že mlačen se težje lupi.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kostanj
6.10.2007 14:22:49   
tinkamiška
Men je mož staro teflonaso posodo preluknjal in v tej pečem kostanj na štedilniku. Če je kostan fino pečen, se lepo lupi. Ga pa vedno zavijem v krpo in ga potem jemljemo ven in lupimo.

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kostanj
7.10.2007 11:27:20   
poliloni
Kadar ga peče v stanovanju ga kar v ponvi ali pa v malo debelejši posodi (take črne posode - slovenski proizvod). Kostanj zarežem in ga dam v posodo toliko da prekrije dno, pečem ga pokritega na zmernem ognju (pokritega pa zato, da "zašvica" in da se ne izsuši preveč). Ga pa pečem slabe pol ure - odvisno od debeline kostanja.

Mnjami, ga moram zvečer malo narezat in spečuser posted image


_____________________________

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kostanj
8.10.2007 10:32:05   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz pa kar v pečici. Res, da ne diši po dimu, je pa vseeno zelo dober.

Pečem na 240 st. C, okrog 1 ure. Vmes probam!


Jessy, kostanj pečeš 1 uro user posted image user posted image user posted image . Po 1h bi si zobe polomila user posted image . 30-35 minut je več kot dovolj. Če je droben, malo manj, če je debelejši, potem 35 minut.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
5 enostavnih trikov za izboljšanje imunske...
Zakoračili smo v januar in zima je pošteno pritisnila: temperature se dnevno komajda še dvignejo nad 0° Celzija in marsi...




Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.