|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec ali kaj drugega,....
16.2.2010 10:05:30   
silvestra
Z možem sva skupaj že 10 let od tega sva 3 leta v zakonu. Bilo je vse lepo, nakup stanovanja,...pa otroci ( 2 leti  in 3,5let). Bila so sicer občasno kakšna nesoglasja kot večji del povsod v zakonu, zdaj se pa na nek nalin sve bliža koncu.
Že kakšen mesec so se nekater stvari spremenile 100°na možu. Žačel je hoditi na rekreacijo, na začetku 3x tedensklo zdaj če se da pa kar vsak dan. Nima več nikakeršnih odnosov z mano, pogovor če ga kaj vprašam mogoče o otrocih, vse ostalo kar vprašam, pripomnem,...mi reče da me naj ne zanima in da ga nimam kaj spraševati. Začel je ignorirati tudi otročka, nima časa za njih. Včasih jih je dal še zvečer spat, sedaj pa govori da naj grejo kar z mano. Potem pa leti na računalnik in kontaktira z eno izmed svojih sodelavk, tako da se včasih več sliši z njo kot z mano.Vse je ušlo nekemu nadzoru, prej je vsaj malo pokazal zanimanja zdaj pa popolno nič. Pravi da mu tako odgovarja,takšno življenje, da pride in gre kot hoče.Doma pa ima itak vse narejeno,pospravljeno,kosilo,zlikano,... Spolnih odnosov tudi že kar skoraj mesec dni ni več ali pa mogoče kakšen dan več. Sicer mi zatrjuje da s tisto sodelavko nima nič, ampak ne moram verjeti dokler se ne moraš prepričati. Je tudi nehal kaditi tako da sem se tudi s tem tolažila, da je mogoče to vpliv, ampak zdaj več nisem prepričana.

Sem že z živci na koncu, jaz želim da bi se stvari spremenile on pa vse zaničuje. Nevem več kaj naj naredim, ali je to samo neko obdobje pa naj pustimčasu čas ali kaj. ker se mi zdi če bo predolgo trajalo, da bo vsak dan slabše.
Kaj lahko še naredim. Naj čakam,...sicer nimam nikamor iti in se ne moram kar tako odmakniti, ker imamo kredite za stanovanje ni lahko.

Ima kdo kaj podobnega,...kako naj to rešim, če se še da.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec ali kaj drugega,....
16.2.2010 10:16:14   
pridna_janja
sigurno ima drugo dej ga malo kontroliraj pejt z njem na rekreacijo pa boš vidla takoj v čem je fora  lahko da kak dan hodi na rekreacijo druge dneve pa na lepše,pa brez zamere pač to se dogaja.Hudo mi je zate jaz ne bi mu več kuhala bi ga tam poslala jest ko je bil.Pa ko se meni s sodelavko po računalniku čudno kaj nimajo časa v službi se ment ?

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2010 10:17:18   
Gina
Ti sama rešit tega ne moreš. Človek te več kot očitno vara. Tudi če kao nima nič z njo fizičnega, ima z njo veliiiiiko psihičnega in zame osebno potem sploh ni važno, ali sta se za dodatek dol dala (kar je sicer mnooooogo več možnosti da sta se, kot obratno) ali ne. On te v duši vara tako ali tako. Sem bila na istem. In sem čakala in poskušala, ampak se je vleklo ne vem več kako dolgo, dve leti al kako, ampak sta zdaj ona dva po 11. letih še kar skupaj in imata otroka. Če se dec odloči, da mu je breme familije preveliko in vidi rešitev v odklopu, mu do odgovornosti ne moreš pomagat, če se razpočiš ne. A si opazila, kako veliko moških to počne ravno v obdobju, ko imajo tako zelo majhne otroke, najraje dva otroka? Po moje je res to produkt tega, da imajo v genih vgrajen način za to, da se rešujejo z zanikanjem, z odhodom, z neprevzemanjem odgovornosti in nalaganjem vsega na žensko. Mnogi žal.

Lahko se vseeno probaš en dan pogovorit in ga vprašat, kako naprej. Kaj si želi, kako si želi. POvej mu, da ti je vseeno, ali je z njo imel kaj ali ne, da je to isto, da te vara in da mora biti toliko pošten vsaj do otrok, da s tem ali preneha ali pa odide. Ali bo imel jajca ali ne, ne vem. Navadno je mnogim takim moškim čist fino sedet na dveh stolčkih, ker kot si rekla je doma vse poštimano in imajo finančno varnost. In navadno vse zanikajo in iz tebe budalo delajo. To je glavni znak,d a nekaj res imajo, ko te začno poneumljat. joj kako mi je hudo zate. Želim ti, da prideš iz tega ven bolj močna in predvsem zdrava. Pa da se ne pustiš prepričat, da si ti tista, s katero je kaj narobe. NIč ni narobe s tabo. trezna si. On pa ni. Žal.

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2010 10:19:09   
puppa
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra

Pravi da mu tako odgovarja,takšno življenje, da pride in gre kot hoče.Doma pa ima itak vse narejeno,pospravljeno,kosilo,zlikano,... Spolnih odnosov tudi že kar skoraj mesec dni ni več ali pa mogoče kakšen dan več.

Zakaj pa mu še vedno likaš njegove stvari in mu kuhaš? Mislim... resno.
NEHAJ v tem trenutku delat za gospoda. Skuhaj zase in za otroke, če se bo pa kaj bunil, pa reči, da tebi pač paše, da skuhaš samo za vas. Da on je pa itak dovolj samostojen, da lahko poskrbi zase.

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2010 10:23:35   
špelin@
Pravi da mu tako odgovarja,takšno življenje, da pride in gre kot hoče.Doma pa ima itak vse narejeno,pospravljeno,kosilo,zlikano,...

Najbolje, da mu direkt poveš, da tebi pa tak način čisto nič ne odgovarja. Če te ne bo vzel resno, prenehaj z igranjem njegove postrežnice, gospodinje, sužnje,...

Gina je zelo pošteno napisala, ne bom nič dodajala. Itak je težko takole nekomu soliti pamet, če nisi v danem momentu v njegovi koži. Drži se user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.2.2010 10:24:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2010 10:23:39   
sanasan
se kar podpišem pod gino!

in jaz bi mu nehala nudit domači servis (nobene hrane zanj, ne bi več prala njegovih oblačil itd.), ter mu poskušala 'uturit' otroke, da boš lahko tudi ti šla na kako rekreacijo ali s prijateljicami ven!!!! morda ga bo to streznilo vsaj za pogovor in razpletanje situacije!

CARPE DIEM!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2010 10:26:48   
Klemy82
Hja, ko enemu začne viset dol za zvezo, za družino, potem res ne vem, kaj je tu še za vztrajat. Imaš pravico vedeti, kaj njemu dogaja v glavi in s sodelavko, ali ima samo eno fazo, ko se mu hebe na dolgo in široko, ali je s tabo samo še zato, da ima skuhano in oprane gate, ali nima jajc te pustit in bo počasi napeljal stvari do tega, da ga boš pustila ti, ali se pač nima jajc pogovarjat, ker ga nekaj matra in tišči glavo v pesek...
Ampak na žalost bosta morala ta pogovor izpeljati, da boš vsaj vedela na čem si. Zdaj je pa očitno na tebi, ali ga boš pripravila do tega, da se bosta kaj pogovorila in dogovorila kaj zdaj in kaj naprej, ali boš sprejela zadeve take kot so in si uničevala živce zraven (samo tega ne, imej se rada), ali pa mu  boš napokala kufre, pa naj ignorira samega sebe in bulji v računalnik in čveka s sodelavko kje drugje. Drugega ti žal ne znam svetovati. Ti pa želim vse dobro.user posted image

Jst.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2010 10:32:46   
baguSka
In tebi uspeva njegovo pocetje se vedno prenasat!? Pa ne samo prenasat, to se razumem... ampak da ga celo podpiras pri tem user posted image user posted image

Draga silvestra, tud jaz se podpisem direktno pod Gino! Zal.. tud moje izkusnje so take. Znaki so tukaj. Ampak jih sama pred sabo skrivas. Vem, lazje je zamizat, kot da si dovolit da te prizadane. Ampak prej ko se bos s tem 'sprijaznila', prej bo bolecina sla ven.. mogoce ni se trenutek zate, ampak slej ko prej bo prisel.

Mislim dej premisli: on dela kar mu pase, ti ga pa pri tem se podpiras!!! Se ti ne zdi to neumnost? Resno!?user posted image

Mi je pa hudo zate ZELO. Res mi je.. sam cimprej se poberi - PROSIM!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2010 10:45:36   
rija
Silvestra, ka si mora to sodelavko na tiču nataknjeno domov prinest, da boš videla, da te vara?

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2010 11:29:39   
baguSka
"Silvestra, ka si mora to sodelavko na tiču nataknjeno domov prinest, da boš videla, da te vara?"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Silvestra sorrrri, mapak tejle izjavi sem se pa mogla nasmejat!user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2010 11:35:02   
aprilčica07
Podpis pod Gino... pri meni je blo zelo podobno, sicer z eno veliko razliko, z bivšim pač nisva imela otrok.. so bli pa podobni znaki...

drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2010 12:38:18   
Taddy78
kaj bi naredila...kot je že ena napisala...nehala bi mu strečt, prat perilo, kuhat.
Čeprav imaš 2 mala otroka, idi v času ko je kosilo z njima v kakšen park, malo se ga v glavnem začni izogibat.
Lahko pa si na enostaven način tudi ti poiščeš hobi, recimo 3x na teden, pa naj bo on doma z otroci.

Jaz tudi mislim da gre za varanje in kot je to prišlo, ga bo slej kot prej tudi minilo. Kaj boš ti naredila ne vem, jaz bi začela razmišljat o ločitvi.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2010 15:00:04   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Silvestra, ka si mora to sodelavko na tiču nataknjeno domov prinest, da boš videla, da te vara?

mater si odpiljena user posted image user posted image user posted image , to izjavo si moram prav zapomniti...pride večkrat prav

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2010 19:20:29   
Kepica83

Kapa doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2010 23:38:30   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

mater si odpiljena user posted image user posted image user posted image , to izjavo si moram prav zapomniti...pride večkrat prav

pa jooooj, trebušnjaki dons in jutr odpadejo.

Se podpišem pod Gino (pa jz bi že kufre zanj pripravila)

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.2.2010 6:05:42   
ZARA
Pravi da mu tako odgovarja, takšno življenje, da pride in gre kot hoče. Doma pa ima itak vse narejeno, pospravljeno, kosilo, zlikano... 

OMB, pri takšnem neodnosu do svoje družine niti ne bi poskušala ničesar rešiti. Za zjokat, resnično.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 17.2.2010 6:06:00 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2010 10:29:40   
diana 28
Jaz bi se tudi podpisala pod Gino...

Mi je pa prav hudo slišati takšne zgodbe. Po moje ima s tisto sodelavko res nekaj in sedaj se mu je.. za družino. Fajn mu je, da ima poskrbljeno za vse in poleg tega lahko še okrog šušmari in lepo uživa svoje življenje.
Jaz ti svetujem, da poskrbiš zase in za otroka, ker njega očitno ne briga za to. Poskrbi, da se boš imela ti v redu, imej se rada.

Ne zdi se mi prav, da te ima nekdo za norca in ti še skrbiš, da lahko odide in pride kadar mu paše. Lahko se pogovorita in poskušata rešit, če pa te ne bo upošteval in nadaljeval takšno početje bi jaz rekla, da ga odslovi in poskrbi zase.

Neposredna povezava do sporočila: 17
17.2.2010 10:45:17   
pridna_janja
silvestra kje si?Si še kaj ugotovila?

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.2.2010 20:43:14   
Brinetka
Žal te moram razočarat, ampak to so vsi znaki varanja....
vem iz lastnih izkušenj!

Neposredna povezava do sporočila: 19
19.2.2010 12:31:20   
silvestra
Sorry sem čisto pozabila na forum. Saj nevbvem več kaj naj komentiram in kaj naj vam odgovorim. Se bom v kratkem kaj oglasila.

lp

(odgovor članu Brinetka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.2.2010 14:41:17   
barni
Jaz mislim, da mu lika in pere in podobno zato, ker misli, da lahko se kaj resi. Ker se vedno upa. Zato to dela. CE bi imela razcisceno s seboj, da naj spoka, bi to lahko nehala delat. Do takrat pa ne.

TEzko si je priznati, da je konec. Da bos pac ostal brez cloveka s katerim si prezivel toliko casa, pa se v bistvu si prizadeta stranka, ker bos ostal zapuscen. On je svoje ze dal cez, je ze prebolel vezo, njo to se caka.

Kaj vem, jaz sem sama v prejsnjih vezah dostikrat skusala resiti, ce se je se kaj dalo. Je bilo pa tudi tako, da dokler sem bila tipu na razpolago, nisem bila zanimiva, sem bila samoumevna da sem bila zraven. Ko pa sem se malo ohladila in se nacrtno malo ustavila, pa se je spte cutilo zanimanje zame z njegove strani. Pac LOVCI ni kaj. Lahke plen nikoli ni bil zanimiv.

Neposredna povezava do sporočila: 21
19.2.2010 15:20:24   
arabela*

Z možem sva skupaj že 10 let od tega sva 3 leta v zakonu. Bilo je vse lepo, nakup stanovanja,...pa otroci ( 2 leti  in 3,5let). Bila so sicer občasno kakšna nesoglasja kot večji del povsod v zakonu, zdaj se pa na nek nalin sve bliža koncu.
Že kakšen mesec so se nekater stvari spremenile 100°na možu. Žačel je hoditi na rekreacijo, na začetku 3x tedensklo zdaj če se da pa kar vsak dan. Nima več nikakeršnih odnosov z mano, pogovor če ga kaj vprašam mogoče o otrocih, vse ostalo kar vprašam, pripomnem,...mi reče da me naj ne zanima in da ga nimam kaj spraševati. Začel je ignorirati tudi otročka, nima časa za njih. Včasih jih je dal še zvečer spat, sedaj pa govori da naj grejo kar z mano. Potem pa leti na računalnik in kontaktira z eno izmed svojih sodelavk, tako da se včasih več sliši z njo kot z mano.Vse je ušlo nekemu nadzoru, prej je vsaj malo pokazal zanimanja zdaj pa popolno nič. Pravi da mu tako odgovarja,takšno življenje, da pride in gre kot hoče.Doma pa ima itak vse narejeno,pospravljeno,kosilo,zlikano,... Spolnih odnosov tudi že kar skoraj mesec dni ni več ali pa mogoče kakšen dan več. Sicer mi zatrjuje da s tisto sodelavko nima nič, ampak ne moram verjeti dokler se ne moraš prepričati. Je tudi nehal kaditi tako da sem se tudi s tem tolažila, da je mogoče to vpliv, ampak zdaj več nisem prepričana.

Sem že z živci na koncu, jaz želim da bi se stvari spremenile on pa vse zaničuje. Nevem več kaj naj naredim, ali je to samo neko obdobje pa naj pustimčasu čas ali kaj. ker se mi zdi če bo predolgo trajalo, da bo vsak dan slabše.
Kaj lahko še naredim. Naj čakam,...sicer nimam nikamor iti in se ne moram kar tako odmakniti, ker imamo kredite za stanovanje ni lahko.

Ima kdo kaj podobnega,...kako naj to rešim, če se še da.

lp

dokler mu boš "pustila",da to počenja..bo počel..naredi temu konec in se postavi za sebe

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 22
23.2.2010 10:01:07   
silvestra
nevem ka naj si mislim, kar še zdaj ,dela?
Je možno da je vmes tega kakšna črna magija - ?

lp

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.2.2010 10:13:34   
silvestra
Aja pa še to, nazadnje sem par stvari izvedela da nima nič kaj dosti z to sodelavko -mogoče kakšna kavica,pogovor,..polj odkrit. Ampak da se ona še ukvarja z neko zadevo numerologija,vedeževanje,..neki od  tega,...?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 24
23.2.2010 10:19:20   
baguSka
ma dej.. pa valda ne verjames v to?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?