Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Konec ali kaj drugega,.... 23.2.2010 10:25:33
|
|
|
|
silvestra
|
V kaj če verjamem, v črno magijo? Ne v to kaj dosti ne verjamem, poznam pa en primer ki je to krepko občutil. Ker dokler se ti to ne dogaja, ne moraš vedeti kaj bi lahko bilo. Ker problem je v tem ki ga takoj na začetku nisem opisala, poleg mene najinih otrok, da bi se ena oseba tako ohladila do nas mislim da ni normalno, pa še to v slabem mesecu. Povrh vsega se je odmaknil v neki svoj svet to kar dela, pa niti svoje starše, niti prijatle ,,,pa še koga ne porajta več. lp
|
|
|
|
RE: Konec ali kaj drugega,.... 23.2.2010 10:29:44
|
|
|
|
špelin@
|
silvestra, prosim, začni mislit nase. Nehaj mislit na moževe fore in zdaj še na dodatno osebo, ki jo v zadnjem postu omenjaš. Misli nase in na otroka, imejte se radi, zadihajte. Ne obremenjuj svoje psihe in ne zapravljaj svojega časa z nečim, kar nima zveze s tabo kot osebo, ki ima lastno pamet, in kar te ne bo potegnilo ven iz nesamozavestne luknje, kamor očitno vztrajno tiščiš glavo
|
|
|
|
RE: Konec ali kaj drugega,.... 23.2.2010 18:55:23
|
|
|
|
Taddy78
|
Ja zdaj pa je za vse kriva črna magija Nabavi kakega izganjalca...meni se zdi, da je tebe nekdo začaral... Mislim haloooo
|
|
|
|
RE: Konec ali kaj drugega,.... 23.2.2010 22:27:24
|
|
|
|
ivao1
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra V kaj če verjamem, v črno magijo? Ne v to kaj dosti ne verjamem, poznam pa en primer ki je to krepko občutil. Ker dokler se ti to ne dogaja, ne moraš vedeti kaj bi lahko bilo. Ker problem je v tem ki ga takoj na začetku nisem opisala, poleg mene najinih otrok, da bi se ena oseba tako ohladila do nas mislim da ni normalno, pa še to v slabem mesecu. Povrh vsega se je odmaknil v neki svoj svet to kar dela, pa niti svoje starše, niti prijatle ,,,pa še koga ne porajta več. lp po tem opisu se meni zdi takole: močno se je zatrapal in vse kar vidi in edina stvar okrog čega se mu trenutno vrti življenje je ona.
|
|
|
|
RE: Konec ali kaj drugega,.... 24.2.2010 9:01:58
|
|
|
|
silvestra
|
Hvala za mnenje. Bolj malo je ljudi, ki mislijo pozitivno. Se bodo kot je videti napredek spremenile v naše boljše. Družinsko življenje. lp,
|
|
|
|
RE: Konec ali kaj drugega,.... 24.2.2010 9:10:56
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra Ker problem je v tem ki ga takoj na začetku nisem opisala, poleg mene najinih otrok, da bi se ena oseba tako ohladila do nas mislim da ni normalno, pa še to v slabem mesecu. Povrh vsega se je odmaknil v neki svoj svet to kar dela, pa niti svoje starše, niti prijatle ,,,pa še koga ne porajta več. sem ti že v svojem prvem postu napisala.... zavohal je novo meso....pa kak ti ni jasno? in seveda se je spremenil. in to JE NORMALNO....če se vlači okrog.
|
|
RE: Konec ali kaj drugega,.... 24.2.2010 9:23:43
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: silvestra Ker problem je v tem ki ga takoj na začetku nisem opisala, poleg mene najinih otrok, da bi se ena oseba tako ohladila do nas mislim da ni normalno, pa še to v slabem mesecu. Povrh vsega se je odmaknil v neki svoj svet to kar dela, pa niti svoje starše, niti prijatle ,,,pa še koga ne porajta več. sem ti že v svojem prvem postu napisala.... zavohal je novo meso....pa kak ti ni jasno? in seveda se je spremenil. in to JE NORMALNO....če se vlači okrog. Rija, nisi prebrala njenega zadnjega posta? Po moje je odveč kakršnokoli pisanje okoli tega
|
|
|
|
RE: Konec ali kaj drugega,.... 24.2.2010 9:28:42
|
|
|
|
rija
|
sem, samo ne kužim najbolj
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?